top icon
Επικαιρότητα

H VW βάζει μπρος τις μηχανές της

Η VW ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει σταδιακά την παραγωγή αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, αρχής γενομένης από την προσεχή κιόλας Δευτέρα 20 Απριλίου.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η μητρική εταιρεία του VW Group ανακοίνωσε σήμερα ότι προχωρά στη σταδιακή επανεκκίνηση της παραγωγής στα εργοστάσια της σε ολόκληρο τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, το χρονοδιάγραμμα των Γερμανών ορίζει ότι από την προσεχή Δευτέρα 20 Απριλίου οι μονάδες στο Zwickau και στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας θα προσχωρήσουν στο πολυπόθητο για την εταιρεία restart.

Οι υπόλοιπες μονάδες της εταιρείας στη Γερμανία, καθώς και εκείνες που έχουν την έδρα τους στην Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ, θα επανεκκινήσουν μέσα στη βδομάδα που ξεκινά από τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

Από τις αρχές Μαίου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αντίστοιχος θα είναι ο δρόμος για τα εργοστάσιά της σε Ν. Αφρική, Αργεντινή, Βραζιλία και Μεξικό.

Όπως ανακοινώθηκε, η παραγωγή θα συνεχιστεί σύμφωνα με την τρέχουσα διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, τις κυβερνητικές απαιτήσεις στη Γερμανία και την Ευρώπη, αλλά και τη ζήτηση στις κατά τόπου αγορές. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, η συμμόρφωση με τα αυστηρά μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων αναμένεται να είναι η πρώτη προτεραιότητα για την VW.

Αξίζει να σημειωθεί πως με γνώμονα την επάρκεια εξαρτημάτων για τις μονάδες παραγωγής οχημάτων της VW στην Κίνα, η VW Group Components είχε ήδη ξεκινήσει την παραγωγή στα εργοστάσιά της σε Brunswick και Kassel από τις 6 Απριλίου, ενώ αντίστοιχη είναι η κατάσταση από τις 14 του ίδιου μήνα στις μονάδες της σε Salzgitter, Chemnitz και Αννόβερο.

Τέλος, στην Κίνα η VW έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή στις 32 από τις 33 μονάδες που συντηρεί στη χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ