top icon
Επικαιρότητα

H VW διπλασιάζει το διάστημα service όλων των μοντέλων της σε 24 μήνες με αρχή το νέο Golf 8

Η VW ανακοίνωσε ότι στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλες περιοχές ανά την υφήλιο, όλα τα μοντέλα της, με αρχή το νέο Golf 8, θα απαιτούν πλέον περιοδική συντήρηση ανά 24 αντί για 12 μήνες.

Όπως ανακοινώθηκε, το νέο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης για όλα τα μοντέλα της γκάμας VW θα επεκταθεί στους 24 μήνες – με αρχή το νέο Golf 8 – μέσα στο 2020. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα νέα ή ανανεωμένα μοντέλα που θα παρουσιαστούν μέσα στην προσεχή χρονιά θα εμπίπτουν από την αρχή στο ως άνω χρονοδιάγραμμα περιοδικής συντήρησης, ενώ για τα υφιστάμενα το πρόγραμμα θα αρχίσει να «τρέχει» από τα μέσα του 2020 και μετά.

Για τα μοντέλα της ηλεκτρικής οικογένειας ID., η VW αναφέρει ότι θα λανσάρει ένα ξεχωριστό «μοντέλο» περιοδικής συντήρησης, το οποίο θα ανακοινωθεί πριν το εμπορικό ντεμπούτο του ID.3.

Στις επίσημες ανακοινώσεις της η VW αναφέρει πως ο 24μηνος περιοδικός έλεγχος αντικαθιστά στην Ευρώπη τα αποκαλούμενα ως μικρά και μεγάλα service τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις «σε σχέση με τα τοπικά και εθνικά χιλιομετρικά όρια».

Την ίδια στιγμή, η VW ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων του νέου VW Golf 8 στη Γερμανία. Η βασική έκδοση Life του 5θυρου χάτσμπακ μοντέλου με τον 1.500άρη TSI κινητήρα των 130 ίππων ορίστηκε στη συγκεκριμένη αγορά στα 27.510€. Όπως ανακοινώθηκε όμως, μέσα στο 2020 θα υπάρξουν εκδόσεις του μοντέλου που θα εκκινούν στη Γερμανία κάτω από το άτυπο όριο των 20.000€._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ