Επικαιρότητα Κόσμος

H VW θα λανσάρει 34 νέα μοντέλα και εκδόσεις μέσα στο 2020

Η VW ανακοίνωσε ότι μέσα στους προσεχείς 12 μήνες το ντεμπούτο τους στις κατά τόπου αγορές της υφηλίου θα κάνουν 34 νέα μοντέλα και εκδόσεις – ανάμεσά τους τα δύο μέλη της ηλεκτρικής οικογένειας ID., αλλά και 12 SUV.

Με σημερινή της ανακοίνωση η γερμανική εταιρεία προαναγγέλλει το πλήθος των νέων μοντέλων που θα πραγματοποιήσου το επίσημο λανσάρισμά τους στο σύνολο της παγκόσμιας χρονιάς μέσα στην επόμενη χρονιά. Συνολικά, η μητρική εταιρεία του VW Group θα διαθέσει 34 νέα μοντέλα και εκδόσεις υφιστάμενων προϊόντων τους, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν δύο ηλεκτρικά. Το ένα από αυτά είναι το νέο ID.3, η διάθεση του οποίου θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2020, και το δεύτερο η crossover παραλλαγή του, για την οποία πήραμε μία πρώτη γεύση μέσα από το ντεμπούτο του πρωτοτύπου ID. Crozz.

Εκτός από τα νέα ID.3 και ID.4 (όπως πιθανολογείται ότι θα ονομάζεται η έκδοση παραγωγής του ID. Crozz), η VW θα λανσάρει 6 εξηλεκτρισμένα μοντέλα, στα οποία περιλαμβάνεται η έκδοση GTE του νέου VW Golf που πρόσφατα οδηγήσαμε στην Πορτογαλία. Πέραν των παραπάνω, η εταιρεία θα συνεχίσει και μέσα στο 2020 την επέλασή της στην κατηγορία των SUV παρουσιάζοντας 12 νέες προτάσεις.

Στο πλαίσιο των ως άνω ανακοινώσεών της, η VW επισημαίνει πως το 2019 αναμένεται να κλείσει με αυξημένα για την εταιρεία κέρδη, παρά τη συρρίκνωση της παγκόσμιας αγοράς. Σε αυτό, όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες της VW, σημαντική είναι η συμβολή των εξοικονομήσεων που έχουν επιτευχθεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας – μέχρι σήμερα, οι περικοπές (γιατί περί αυτών πρόκειται) έχουν ανέλθει στα 2,6 δις €.

«Σε μια συνολική αγορά που συρρικνώνεται, η VW έχει κερδίσει μερίδια αγοράς παγκοσμίως και έχει βελτιώσει σημαντικά τα αποτέλεσμά της. Η συνεχιζόμενη αναδιάρθρωση των βασικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχία στην κατηγορία των SUV, ήταν καθοριστικής σημασίας για το επίτευγμα αυτό. Τα βελτιωμένα κέρδη στις περιφέρειες και η επιτυχής διαχείριση του προβλημάτων που προέκυψαν από το πρωτόκολλο WLTP ήταν εξίσου σημαντικά», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου