top icon
Επικαιρότητα

Hard core έκδοση AMR Track Performance Pack για την Aston Martin Valkyrie

Η Aston Martin Valkyrie, το «εξωφρενικό» hypercar της βρετανικής εταιρείας που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τον Adrian Newey και την Red Bull Technology, αποκτά μία ακόμα πιο «σκληροπυρηνική» έκδοση.

Τα μόλις 150 αντίτυπα της Aston Martin Valkyrie που θα κατασκευάσει η βρετανική εταιρεία μπορούν πλέον να εξοπλιστούν με το πακέτο AMR Track Performance Pack, το οποίο βελτιώνει στην πίστα τις επιδόσεις της. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του «θηρίου», το εν λόγω πακέτο προσφέρει ένα αεροδυναμικό πακέτο που αυξάνει την κάθετα παραγόμενη δύναμη στο εμπρός μέρος – στοιχείο που βελτιώνει το «γυρολόγιο» του αυτοκινήτου στην πίστα κατά 8% σε συνδυασμό με τη διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης και τις τροποποιημένες αντιστρεπτικές. Επιπρόσθετα, το AMR Track Performance Pack προσφέρει στου τυχερούς ιδιοκτήτες του βρετανικού hypercar τη δυνατότητα να διαλέξουν έναν επιπλέον χρωματισμό στις  εξωτερικές επιφάνειές του.

Διαβάστε επίσης: 1.000 ίπποι στο δυναμόμετρο για τον V12 κινητήρα των 6,5 λίτρων της Cosworth

Το «παρών» δίνει επίσης ένα σετ φρένων από τιτάνιο και ελαφρύτερες ζάντες από τιτάνιο. Ταυτόχρονα, η Aston Martin ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης της Valkyrie με την αρωγή της «Q by Aston Martin». Και συγκεκριμένα, τα «πακέτα» που φέρουν την ονομασία Ultimate, Mantis και Spirit._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ