top icon
Επικαιρότητα

Χειμερινές δοκιμές εξέλιξης για τη νέα BMW X2

Ακολουθώντας τα χνάρια των Χ4 και X6, η επερχόμενη Χ2 δεν είναι παρά μία νεανικότερη και πιο σπορτίφ σε σχεδίαση παραλλαγή της Χ1.

Η γερμανική εταιρεία επέστρεψε αυτές τις μέρες στην παγωμένη Σουηδία συνεχίζοντας τις δοκιμές εξέλιξης της νέας BMW Χ2, για την οποία οι Βαυαροί μας έχουν ήδη προϊδεάσει με το αντίστοιχο πρωτότυπο. Σχεδιαστικά και με δεδομένο ότι η Χ2 θα βασίζεται στο δάπεδο της Χ1, οι διαφορές θα είναι μάλλον μικρές, με την πρώτη να επιχειρεί να διανθίσει τις εξωτερικές της επιφάνειες με ελαφρώς πιο νεανικές επιλογές. Το πίσω τμήμα της θα είναι πιο σπορτίφ και λιγότερο τετραγωνισμένο σε σχέση με την Χ1. Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις στα μηχανικά μέρη, καθώς κάτω από το καπό θα τοποθετηθούν οι γνωστοί κύλινδροι και 4κύλινδροι κινητήρες ντίζελ της BMW, ενώ από το 2020 και εξής στην παλέτα των διαθέσιμων επιλογών θα προστεθεί και μια ηλεκτροκίνητη εκδοχή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το ντεμπούτο της νέας Χ2 αναμένεται να πραγματοποιηθεί περί τα τέλη του 2017, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από τις αρχές περίπου του 2018._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ