Επικαιρότητα Κόσμος

«Χρυσό Τιμόνι 2019» για το Skoda Kamiq

Tο ολοκαίνουργιο Skoda Kamiq ξεκινά την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα με ένα σημαντικό ατού: το νέο compact SUV κατέκτησε το «Χρυσό Τιμόνι 2019», ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.

Στον φετινό θεσμό, υποψήφια ήταν συνολικά πενήντα οκτώ μοντέλα, που λανσαρίστηκαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες, χωρισμένα σε έντεκα κατηγορίες. Το Skoda Kamiq κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερο Αυτοκίνητο μέχρι 25.000 ευρώ». Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους-δοκιμαστές των Μέσων, το Kamiq προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία του, ξεχωρίζοντας σε τομείς όπως η συνολική ποιότητα, τα οδηγικά χαρακτηριστικά, το επίπεδο εξοπλισμού ήδη από τη βασική έκδοση, τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με το ευρύχωρο εσωτερικό και τέλος, τη σχέση αξίας/τιμής.

Ο θεσμός Χρυσό Τιμόνι (Das Goldene Lenkrad) ξεκίνησε το 1976 ως μία πρωτοβουλία της Bild am Sonntag ενώ από το 2009 συνδιοργανώνεται με την Auto Bild, το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Το Χρυσό Τιμόνι που κέρδισε το Kamiq, είναι το έκτο συνολικά για τη Skoda. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Skoda Karoq είχε επίσης βραβευθεί με Χρυσό Τιμόνι, το 2017.

Το ολοκαίνουργιο Kamiq είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Kosmocar-Skoda, με προτεινόμενες τιμές λιανικής που ξεκινούν από 15.900 ευρώ. Η πρεμιέρα του μοντέλου έγινε στην έκθεση Αυτοκίνηση 2019 που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, με το Kamiq να έχει την πλέον πρωταγωνιστική θέση στο περίπτερο της Skoda. Η έκθεση διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών) και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου