top icon
Κόσμος

Hyundai Motor Group: Σπορ ηλεκτρικό μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου

Στα πλαίσια του διαδικτυακού φόρουμ με την ονομασία Hydrogen Wave, το Hyundai Motor Group θα παρουσιάσει τα σχέδια του στον τομέα της υδρογονοκίνησης. Ανάμεσά τους και ένα σπορ μοντέλο που θα κινείται με κυψέλες υδρογόνου.

Το Hyundai Motor Group ανακοίνωσε σήμερα την τέλεση στις 7 Σεπτεμβρίου ενός παγκόσμιου διαδικτυακού φόρουμ με την ονομασία Hydrogen Wave, στο οποίο o όμιλος θα παρουσιάσει «ένα νέο κύμα προϊόντων και τεχνολογιών με βάση το υδρογόνο» αποκαλύπτοντας έτσι το μελλοντικό όραμά του για μια βιώσιμη κοινωνία με βάση το συγκεκριμένο «καύσιμο».

Θέλοντας να δώσει μια πρώτη γεύση των μελλοντικών του κινήσεων, το Hyundai Motor Group αναφέρει στη σημερινή του ανακοίνωση ότι «κατά τη διάρκεια του φόρουμ θα παρουσιαστούν υπερσύγχρονα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα με κυψέλες υδρογόνου, καθώς και άλλες καινοτόμες εφαρμογές στο συγκριμένο τομέα».

Hyundai

Μάλιστα, θέλοντας να δώσει μια ακόμα πιο… απτή εικόνα των προθέσεών του, o όμιλος ανήρτησε στα κανάλια του στο Youtube τρία σύντομα teaser βίντεο.

Σε ένα από αυτά μάλιστα απεικονίζεται ένα σεντάν, και καμουφλαρισμένο για την περίσταση, υδρογονοκίνητο μοντέλο σε μια πίστα δοκιμών με τη συνοδεία της εξής αναφοράς: «Υδρογόνο, έτοιμο προς ένα καθαρό μέλλον». Παρά το γεγονός ότι το εργοστάσιο δεν παραθέτει λεπτομέρειες, γνωστή είναι η δέσμευση της Hyundai ότι η μάρκα επιδόσεων Ν θα εξελίξει στο μέλλον και οχήματα με κυψέλες υδρογόνου καθώς και «παραδοσιακά» ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία.

Στα υπόλοιπα teaser βίντεο το Hyundai Motor Group παρουσιάζει διάφορα άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούν υδρογόνο και απευθύνονται στο τομέα των εμπορευματικών και δημόσιων υπηρεσιών.

Δείτε στη συνέχεια τα σχετικά βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Hyundai
  • hyundai
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ