top icon
Επικαιρότητα

Hyundai Staria: Ένα MPV με το βλέμμα στο μέλλον των μετακινήσεων

Η Hyundai δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του νέου Staria, ενός φουτουριστικού MPV που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων.

Οι φωτογραφίες του Staria που έδωσε υπό μορφή teaser η Hyundai, απεικονίζουν την πιο πολυτελή έκδοση “Premium” του νέου κορεατικού MPV. H ονομασία “Staria” είναι σύνθεση των λέξεων “Star” και “Ria” (μακρόστενη περιοχή νερού που δημιουργείται όταν πλημμυρίσει μια κοιλάδα ποταμού), ενώ ο φουτουριστικός του σχεδιασμός, χαρακτηρίζεται από αδρές, καθαρές γραμμές.

Hyudai Staria MPV

Το νέο Staria, συνιστά ακόμη μια ένδειξη της βούλησης της Hyundai, να αποτελέσει έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στην αρένα της κινητικότητας του μέλλοντος ως “Πάροχος Λύσεων Έξυπνης Κινητικότητας”.  Όπως αναφέρει η κορεατική μάρκα, το Hyundai Staria διαθέτει πλειάδα οδηγοκεντρικών χαρακτηριστικών και φουτουριστικά στοιχεία σχεδιασμού, τα οποία αναμένεται να προσφέρουν νέες εμπειρίες σε οδηγούς και επιβάτες, ώστε οι χρόνοι των μετακινήσεων να γίνουν πιο παραγωγικοί και αξιόλογοι.

Σε εμφανισιακό επίπεδο, η φουτουριστική σχεδίαση του Hyundai Staria γίνεται φανερή με την πρώτη ματιά, με τους ανθρώπους της μάρκας να τονίζουν ότι στόχος ήταν να θυμίζει διαστημόπλοιο. Το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από το μακρύ, οριζόντιο φωτιστικό σώμα ημέρας, με τους προβολείς να έχουν τοποθετηθεί ακριβώς από κάτω, σε διάταξη που θυμίζει… εξωγήινο όχημα.

Hyundai Staria MPV

Αντίστοιχα, η αρχιτεκτονική της καμπίνας και τα πανοραμικά παράθυρα υπογραμμίζουν την αίσθηση ευρυχωρίας, ενώ το ύψος έχει ρυθμιστεί ώστε το Staria να αποτελέσει ιδανικό χώρο τόσο για επαγγελματική, όσο και για οικογενειακή χρήση.

“Το Staria είναι το νέο MPV της Hyundai που ανοίγει μια νέα εποχή στην κινητικότητα”, δήλωσε ο SangYup Lee, Αντιπρόεδρος και επικεφαλής Παγκόσμιου Σχεδιασμού της Hyundai. “Το Staria θα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία και πρόταση αξίας για τους πελάτες, μέσα από τα πρωτοφανή σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του”.

Με βάση την ανακοίνωση της Hyundai, το Staria Premium θα διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές, χωρίς αυτές να αποσαφηνιστούν. Περισσότερα στοιχεία για τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Hyundai Staria και της έκδοσης Premium, θα αποκαλυφθούν κατά τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ