top icon
Επικαιρότητα

Η Dacia ανανεώνει τα Sandero, Sandero Stepway και Logan

Η Dacia μας δίνει σήμερα μια πρώτη γεύση από την τρίτη κατά σειρά γενιά των Sandero, Sandero Stepway και Logan που θα παρουσιαστούν επίσημα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η σημαντικότερη αλλαγή, που με την πρώτη ματιά δεν γίνεται αντιληπτή, είναι η υιοθέτηση της πλατφόρμας στην οποία «πατά» το Renault Clio τελευταίας γενιάς, γεγονός που αναμένεται να προσδώσει στα Sandero, Sandero Stepway και Logan σημαντικά οφέλη σε επίπεδο ακαμψίας, ασφάλειας και οδικής συμπεριφοράς.

Από εκεί και πέρα, τα μοντέλα… αφετηρίας της γκάμας Dacia επωφελούνται σημαντικών αλλαγών στον τομέα του σχεδιασμού. Το Sandero, για παράδειγμα, ξεχωρίζει πλέον για τις πιο χυτές γραμμές του, ενώ χαρακτηριστική είναι η μεγαλύτερη κλίση του παρπρίζ και το χαμηλότερο ύψος της οροφής. Παρ’ ότι το ύψος του αμαξώματος δεν έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν, το νέο Sandero δείχνει πιο χαμηλό, χάρη στα διευρυμένα μετατρόχια και τους ανασχεδιασμένους θόλους των τροχών.

Dacia Sandero - Sandero Stepway - Logan

Στο Sandero Stepway σημείο αναφοράς είναι η πιο «περιπετειώδης» αμφίεση, με το καπό να διαθέτει νέο σχεδιασμό σε σχέση με το παρελθόν. Από εκεί και πέρα, το χρώμιο κοσμεί το λογότυπο της εταιρείας στο εμπρός μέρος, ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει και στο τμήμα του προφυλακτήρα που φιλοξενεί τα φώτα ομίχλης.

Χωρίς να ανακοινώνει ακριβή στοιχεία, η Dacia αναφέρει ότι το νέο Logan είναι μεγαλύτερο σε μήκος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η εταιρεία επισημαίνει στο σύντομο… preview του νέου Logan ότι τα πλευρικά κρύσταλλα καταλαμβάνουν πλέον μικρότερη επιφάνεια, ενώ χαρακτηριστικό είναι τώρα το σχήμα του εσωτερικού των εμπρόσθιων φανών. Σε κάθε περίπτωση, η Dacia αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τον πλήρη φάκελο των νέων Sandero, Sandero Stepway και Logan αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή τους που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ