top icon
Κόσμος

Η Έκθεση του Μονάχου σε αριθμούς

Ως ιδιαίτερα επιτυχημένη κρίνεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου, σύμφωνα με τη γλώσσα των αριθμών.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ Mobility) διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από τους αριθμούς. Πιο συγκεκριμένα φιλοξένησε 744 εκθέτες και 936 ομιλητές, που προέρχονταν από 32 χώρες, ενώ 3.500 εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικης Ενημέρωσης βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας για να την καλύψουν. Παράλληλα, την επισκέφτηκαν 400.000 άτομα, που προέρχονταν από 95 χώρες.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ Mobility) κατέλαβε συνολικά 315.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακών χώρων, από τα οποία τα 250.000 βρίσκονταν στους χώρους του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου και τα 65.000 μέσα στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Οι χώροι που ήταν αφιερωμένοι στα ποδήλατα και τη μικροκινητικότητα κάλυψαν 56.000 τετραγωνικά μέτρα.

Μονάχου

Η ΙΑΑ Μobility, πέρα από τα εντυπωσιακά πρωτότυπα και τα νέα μοντέλα που φιλοξένησε ανέπτυξε το μοντέλο της έξυπνης πόλης, που στηρίζεται στην «έξυπνη» κυκλοφορία των οχημάτων και σε καινοτόμους τρόπους διασύνδεσης των μεταφορών, με στόχο μια βιωσιμότητα τροποποιημένη κατάλληλα, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και στις απαιτήσεις του κόσμου που έρχεται.

Πολυάριθμες start-up επιχειρήσεις παρουσίασαν στο Μόναχο όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο τους, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εικόνα της επόμενης γενιάς οχημάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα από διαδραστικά εκθέματα με τη χρήση της ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Η επόμενη Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ