top icon
Επικαιρότητα

Η FCA είναι πιθανό να ανακοινώσει αύριο λεπτομέρειες για τις συνομιλίες της με τη Renault

Η FCA είναι πιθανό να προβεί σε ανακοινώσεις αύριο Δευτέρα σχετικά με τις συνομιλίες που έχει διεξάγει με τη Renault που θέτουν στο επίκεντρό τους μία ενδεχόμενη σύμπραξή των δύο εταιρειών.

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές με γνώση των συνομιλιών και εξελίξεων, η φερόμενη αυριανή επίσημη δήλωση από το στρατόπεδο της FCA θα παράσχει «συγκεκριμένες πληροφορίες και λεπτομέρειες» σχετικά με τις συνομιλίες του αμερικνο-ιταλικού ομίλου με τη γαλλική Renault. Όπως αναφέραμε χθες με σχετική μας ανάρτηση (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ), οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες επιδιώκουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν με πιο αποτελεσματικό τρόπο τις διαρθρωτικές – και όχι μόνο – προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η παγκόσμια βιομηχανία αυτοκινήτων.

Μία άλλη, μη κατονομαζόμενη πηγή, επιβεβαίωσε τόσο στο Reuters όσο και στην εφημερίδα Le Figaro, ότι το ΔΣ της Renault θα συναντηθεί εκτάκτως αύριο το πρωί στις 08:00 τοπική ώρα (06:00 GMT) για να συζητήσει το όλο ζήτημα._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ