top icon
Επικαιρότητα

Η Ferrari παρουσιάζει αύριο ένα νέο υβριδικό μοντέλο με απόδοση 1.000 ίππων

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πλέον από τα επίσημα αποκαλυπτήρια ενός νέου μοντέλου από το cavallino rampante που θα κινείται από υβριδική «καρδιά».

Η ιταλική εταιρεία μετέθεσε κατά δύο μέρες το ντεμπούτο του νέου της hypercar, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 31 Μαΐου. Έτσι, όπως αποκάλυψαν χθες οι Ιταλοί μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα τους σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η νέα και υβριδική Ferrari των 1.000 ίππων θα δει αύριο για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας– προφανώς μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, η νέα F173, όπως εικάζεται πως είναι η κωδική της ονομασία, θα εφοδιάζεται με τρεις στο σύνολο ηλεκτροκινητήρες, εκ των οποίων οι δύο θα βρίσκονται εγκατεστημένοι στον εμπρός άξονα και ο τρίτος «μέσα» στο κιβώτιο ταχυτήτων. Επιλογή κάθε άλλο παρά ασυνήθιστη, καθώς ουκ ολίγοι κατασκευαστές την έχουν ήδη υιοθετήσει στα νέα υβριδικά τους δημιουργήματα.

Σε κάθε περίπτωση, η καρδιά του νέου υβριδικού μοντέλου του cavallino rampante – το οποίο θα είναι τετρακίνητο με δεδομένη την παρουσία ηλεκτροκινητήρων στον εμπρός άξονα – αναμένεται να είναι ο γνωστός V8 κινητήρας τούρμπο της F8 Tributo που παρέλαβε τη σκυτάλη από την απερχόμενη 488. Με συνδυαστική ισχύ τα τάξης των 1.000 ίππων, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καταιγιστικές επιδόσεις, με το χαρακτηριστικό πλέον «0-100» να ολοκληρώνεται σε χρόνο μόλις 2 δλ.

Η τιμή του αυτοκινήτου στην υπόλοιπη Ευρώπη εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται στα 600.000 ευρώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ