top icon
Επικαιρότητα

Η Ford στο Goodwood Festival of Speed

Η Ford δίνει δυναμικό παρών στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood με μία πολυσυλλεκτική γκάμα οχημάτων και αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Στις 4 Ιουλίου ο Hermann Salenbauch από την Ford Performance και ο Larry Holt από την Multimatic πρόκειται να ανακοινώσουν στο φετινό Goodwood Festival of Speed κάτι σημαντικό για το Ford GT. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα παραγωγής που υπογράφει η Ford Performance και θα κάνουν το ντεμπούτο στο φετινό Goodwood, είναι το νέο Focus ST και η Mustang Shelby GT500, στην πρώτη της εμφάνιση στην Ευρώπη.

Από τις αγωνιστικές δημιουργίες της Ford στο φετινό Goodwood ξεχωρίζουν η καθαρόαιμη έκδοση του Fusion που κέρδισε το πρωτάθλημα NASCAR, το #66 Ford GT που πρωταγωνίστησε στο φετινό Le Mans, το Ford Fiesta WRC της M-Sport, καθώς και το εμβληματικό Ford Zakspeed Turbo Capri του 1980. Οι δημοφιλείς και καταξιωμένοι οδηγοί αγώνων, Ken Block και Vaughn Gittin Jr. επιστρέφουν καίγοντας τα ελαστικά των F-150 Hoonitruck του 1977, Escort RS Cosworth Widebody Cossie V2 και Mustang RTR Spec 5-D

Το νέο Ford Ranger Raptor πραγματοποιεί φέτος στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood μία επίδειξη των ικανοτήτων του (το κορυφαίο pick-up μοντέλο της Ford διατίθεται τώρα ως επιλογή και στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Forza Horizon 4). Επίσης, το νέο Puma, ένα αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τα SUV, πραγματοποιεί στο φετινό Goodwood το δημόσιο ντεμπούτο του.

Το νέο Focus ST κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στη Μ. Βρετανία στην παγκοσμίου φήμης ανάβαση Goodwood Hillclimb, μαζί με τη νέα Mustang Shelby GT500, στην πρώτη της εμφάνιση επί ευρωπαϊκού εδάφους, ξεδιπλώνοντας τις αρετές του κινητήρα της, ο οποίος αποδίδει 760 ίππους.

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ