top icon
Κόσμος

Προ των πυλών η ηλεκτρική BMW iX1

Η ηλεκτρική BMW iX1 ολοκληρώνει τις δοκιμές εξέλιξης και θα είναι έτοιμη προς διάθεση στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε.

BMW επιταχύνει τις δράσεις της στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας και μετά την επικείμενη αποχώρηση του i3 στα μέσα της χρονιάς, την έλευση των νέων iX και i4, της ολοκαίνουργιας i7 αλλά και τη δεδομένη παρουσία της iX3 στη γκάμα του Γερμανού κατασκευαστή, είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα ακόμα EV: την iX1.

Η νέα BMW iX1 θα παρουσιαστεί στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε, αμέσως μετά την πλήρη αποκάλυψη της X1, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε συμβατικές εκδόσεις καθώς και σε plug-in υβριδικές.

BMW iX1

Όπως έχουν ήδη επιβεβαιώσει οι Βαυαροί, η νέα iX1 θα κληρονομήσει την πιο πρόσφατη τεχνολογία συνδεσιμότητας που θα δούμε τόσο στην επερχόμενη ναυαρχίδα της, τη νέα XM, όσο και στα ανανεωμένες εκδόσεις της Σειράς 3 και της Χ7.

Τόσο η νέα X1 όσο και η αμιγώς ηλεκτρική iX1 θα διαθέτουν ψηφιακό ταμπλό με την χαρακτηριστική κυρτή οθόνη να δεσπόζει στο εσωτερικό, ενώ το «παρών» θα δίνει και το Λειτουργικό Σύστημα 8.

BMW iX1

Η BMW περιγράφει τη νέα iX1 ως «ευρύχωρη και συμπαγή» επιβεβαιώνοντας τις φήμες για προσφορά αυξημένου χώρου για τους επιβάτες σε σύγκριση με την τρέχουσα X1.

Προς το παρόν, η BMW δεν ανακοινώνει περισσότερα στοιχεία για τις τεχνικές περγαμηνές της νέας iX1. Ωστόσο, στις σημερινές αναφορές της, οι οποίες συνοδεύονται από ένα πλήρες σετ φωτογραφιών του πρωτοτύπου που αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις δοκιμές εξέλιξης στον Αρκτικό κύκλο, γίνεται λόγος για αυτονομία με μια φόρτιση που ανέρχεται στα 413-438 χλμ. και για μέση κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας 18,4-17,3 kWh/100 χλμ.

BMW iX1

Επιβεβαιωμένη είναι επίσης η παρουσία του συστήματος μετάδοσης κίνησης BMW eDrive πέμπτης γενιάς, που αποτελείται για την περίσταση από δύο ηλεκτρικές μονάδες οι οποίες θα προσφέρουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης, χωρίς φυσικά μηχανική σύνδεση ανάμεσα στους δυο άξονες.

H νέα BMW iX1 αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του προσεχούς φθινπώρου, ενώ θα παράγεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με τις συμβατικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις της νέας X1, οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν λίγο νωρίτερα από την ηλεκτρική εκδοχή του ηλεκτρικού SAV των Γερμανών.

BMW iX1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW iX1
  • BMW iX1
  • BMW iX1
  • BMW iX1
  • BMW iX1
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ