top icon
Επικαιρότητα

Η Koenigsegg Agera RS κατέρριψε(;) το ρεκόρ της Bugatti Chiron

Η σουηδική εταιρεία βάλθηκε να εκθρονίσει την Bugatti και την Chrion των 1.500 από το θρόνο της στην επίδοση «0-400-0» χλμ./ώρα.

Δεν έχει περάσει περισσότερος από ένας μήνας από τότε που η Bugatti ανακοίνωσε πως κατέγραψε με την «εξωφρενική» Chiron και οδηγό τον Juan Pablo Montoya χρόνο 41,96 δλ. στην όχι και τόσο συνηθισμένη για τα κοινά τετράτροχα επίδοση του 0-400-0». Μάλιστα, προκειμένου να προσδώσει στο όλο εγχείρημα έναν ακόμα πιο εορταστικό χαρακτήρα, οι ιθύνοντες της εταιρείας φιλοξένησαν το αυτοκίνητο με το οποίο πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή αυτή επίδοση στο περίπτερο τους στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Σήμερα, όπως όλα μαρτυρούν, οι σουηδοί της Koenigsegg δείχνουν καθ’ όλα έτοιμοι να δώσουν τη δική τους απάντηση στους Γερμανούς του VW Group αναρτώντας την ως άνω teaser φωτογραφία στην επίσημη σελίδα τους σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνοδευόμενη με τον τίτλο-λεζάντα «0-400-OMG».

Δε μένει παρά να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις των ανήσυχων Σουηδών που –σημειωτέον- κατέχουν με την Agera RS το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Paul Ricard στην κατηγορία των αυτοκινήτων παραγωγής, καθώς και στο «0-300-0» με χρόνο 21,19 δλ._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ