top icon
Επικαιρότητα

Η Mazda παρουσιάζει ένα νέο SUV στη Γενεύη

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει σε ένα μήνα από σήμερα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ένα νέο SUV.

Η Mazda ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το ακριβές «περιεχόμενο» του περιπτέρου της στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της στις αρχές του επόμενου μήνα. Ανάμεσα στις νέες παρουσίες που θα αποκαλυφθούν στην κοσμοπολίτικη πόλη της Ελβετίας είναι ένα νέο SUV, το οποίο θα υιοθετεί τη γνώριμη από το παρελθόν σχεδιαστική γλώσσα των Ιαπώνων που «τοποθετείται» κάτω από την ομπρέλα της ονομασίας Kodo.

Προς το παρόν, πέραν της teaser φωτογραφίας που σας παραθέτουμε, η Mazda αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά φειδωλή στις ανακοινώσεις αναφορικά με το ακριβές τεχνολογικό ποιον του νέου της SUV – το οποίο θα τοποθετείται, κατά πάσα πιθανότητα, ανάμεσα στα CX-3 και CX-5. Εντούτοις, στο επίσημο δ.Τ. η εταιρεία διευκρινίζει πως το νέο Sport Utility Vehicle θα υιοθετεί την πλατφόρμα SkyActive-Vehicle Architecture καθώς και την αντίστοιχη γενιά κινητήρων, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας SPCCI (Spark Park Controlled Compression Ignition).

Το «παρών» στη Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα δώσει επίσης το νέο Mazda3 σε εκδόσεις hatchback και sedan, το ανανεωμένο CX-5, καθώς και η επετειακή έκδοση 30th Anniversary Edition του αειθαλούς MX5._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ