top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Aston Martin Vantage στα χέρια του Max Verstappen (+video)

Την προσεχή Τρίτη η βρετανική εταιρεία θα παρουσιάσει (επιτέλους!) επίσημα τη νέα Vantage. Έως τότε, όμως, ας δούμε τι έχει να πει ο Ολλανδός πιλότος της F1, ο οποίος είχε την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της.

Ο 20χρονος Max Verstappen βρέθηκε προσκεκλημένος της Aston Martin στην πίστα Rockingham στο Midland προκειμένου να «ξεναγηθεί» στα μυστικά της νέας Vantage έχοντας για την περίσταση στο πλευρό του τον Matt Becker, τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το στήσιμο του νέου κουπέ από τη Gaydon.

Θυμίζουμε πως η νέα Aston Martin Vantage θα αντλεί την έμπνευσή της πολύ περισσότερο από την «κινηματογραφική» DB10 και λιγότερο από την DB11, από την οποία και δανείζεται το δάπεδό της. Εν προκειμένω, πρόκειται για μια κοντύτερη εκδοχή του τελευταίου, η οποία, χάρη στην εκτενή χρήση αλουμινίου, αναμένεται να εξασφαλίζει στη νέα Vantage βελτιωμένη ακαμψία. Και, φυσικά, μικρότερο βάρος, κάτι που εξακολουθεί να αποτελεί πρωταρχικό ζητούμενο για κάθε σπορ κουπέ μοντέλο.

Όπως αποκαλύπτει στο βίντεο που ακολουθεί ο Matt Becker, η μέγιστη ένδειξη της ζυγαριάς δεν θα υπερβαίνει «στεγνή» τα 1.530 κιλά, με τον V8 κινητήρα της Mercedes-AMG να αποδίδει πάνω από 500 ίππους και ροπή 685 Nm._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ