22 Σεπ 2017

Η νέα BMW X2 πάει… Μιλάνο

Η γερμανική εταιρεία μας προϊδεάζει με τον δικό της τρόπο και για μια ακόμα φορά για τη μορφή του νέου μέλους της οικογένειας «Χ».

BMW X2

Δεν έχουν περάσει περισσότερες από πέντε βδομάδες από τότε που η BMW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας Χ2 και σήμερα, με αφορμή την «Εβδομάδα Μόδας» που πραγματοποιείται στην πόλη του Μιλάνο από τις 20 έως και τις Σεπτεμβρίου, ήρθε η ώρα από το στρατόπεδο των Βαυαρών για μερικές αναλόγου… ύφους και περιεχομένου αποκαλύψεις.

Με δεδομένο το «φρέσκο» αυτό οπτικό υλικό, οι διαφορές που εντοπίζει εκ νέου κανείς σε σχεδίαση σε σχέση με την Χ1 είναι μάλλον μικρές, με το νεότερο μέλος της οικογένειας «Χ» να επιχειρεί να διανθίσει το αισθητικό του προφίλ με ελαφρώς πιο «ανάλαφρες» και σπορτίφ νότες, κυρίως στο πίσω τμήμα του αμαξώματός του.

Δομικά, η νέα BMW Χ2, που θα δούμε να αποκαλύπτεται πριν το πέρας της χρονιάς, θα βασίζεται στο γνωστό προσθιοκίνητο δάπεδο UKL των Βαυαρών –το ίδιο στο οποίο πατούν σήμερα η X1, η Σειρά 2 Active Tourer και Grand Tourer, αλλά και τα μοντέλα της ομόσταβλης Mini.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις στα μηχανικά μέρη σε σχέση με την Χ1, καθώς κάτω από το καπό θα τοποθετηθούν οι γνωστοί 3κύλινδροι και 4κύλινδροι κινητήρες ντίζελ της BMW, ενώ από το 2020 και εξής στην παλέτα των διαθέσιμων επιλογών θα προστεθεί και μια ηλεκτροκίνητη εκδοχή._Χ.Α.

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • BMW X2
  • BMW X2
  • BMW X2
  • BMW X2
  • BMW X2
  • BMW X2
Ετικέτες: