top icon
Επικαιρότητα

Η νέα BMW X3 απέναντι στον πρόγονό της

Μία φωτογραφική αντιπαραβολή των δύο τελευταίων γενεών της BMW X3.

Η νέα BMW Χ3 σε σύγκριση με το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς έχει βελτιωθεί στα εξής:

Εμπρός μέρος

Διαθέτει παρμπρίζ από ηχομονωτικό κρύσταλλο, φώτα και προβολείς ομίχλης τεχνολογίας LED. Επίσης, ως έξτρα προσφέρεται το Driving Assistant Plus, με τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης.

Πίσω μέρος

Ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών με αυτοματοποιημένες λειτουργίες. Φώτα τεχνολογίας LED, δύο ξεχωριστές απολήξεις της εξάτμισης σε όλες τις εκδόσεις, ενώ ειδικά για την M40i προσφέρεται η σπορ εξάτμιση.

Προφίλ

Βελτιωμένος αεροδυναμικός συντελεστής Cd 0,29, 50:50 κατανομή βάρους και μεγαλύτεροι τροχοί σε διαθέσιμες διαστάσεις από 18 έως 21 ιντσών. Στον έξτρα εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται εμπρός παράθυρα με ηχομονωτικά κρύσταλλα.

Εσωτερικό

Στον έξτρα εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται το ταμπλό Sensatec, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και το μεγαλύτερο HUD, το έγχρωμο σύστημα προβολής πληροφοριών στο παρμπρίζ. Η 10,2 ιντσών οθόνη του συστήματος πολυμέσων διαθέτει δυνατότητα χειρισμού μέσω χειρονομιών. Προσφέρεται αυτόματο σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών.

Χώρος αποσκευών

Η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ ξεκινάει από τα 550 λίτρα και με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων μπορεί να φθάσει έως τα 1.600 λίτρα. Στον ειδικό χώρο κάτω από το δάπεδο μπορεί να τοποθετηθεί το κάλυμμα του χώρου αποσκευών. Η πλάτη του πίσω καθίσματος διαιρείται σε αναλογία 40:20:40 και η λειτουργία της ανάκλισης μπορεί να γίνει και από διακόπτες στο εσωτερικό του πορτ μπαγκάζ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ