top icon
Επικαιρότητα

Η νέα BMW Z5 θα λέγεται Ζ4!

Η γερμανική εταιρεία φαίνεται πως δεν σκοπεύει να διαφοροποιήσει την ονομασία του νέου της roadster που από κοινού εξελίσσουν αυτή τη στιγμή οι Βαυαροί σε συνεργασία με τους Ιάπωνες της Toyota.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο επικεφαλής της BMW Αμερικής, Ludwig Willisch, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν το νέο «ξεσκούφωτο» διθέσιο σπορ μοντέλο των Βαυαρών να ονομάζεται Ζ5. «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Θα ονομάζεται Ζ… πιθανότητα 4», ήταν τα ακριβή λόγια του Willisch, ο οποίος ξεκαθάρισε συγχρόνως πως ο αριθμός «4» δεν υποδηλώνει σε καμία περίπτωση τον αριθμό των κυλίνδρων του κινητήρα ή των κινητήρων που θα αναλάβουν την κίνηση του αυτοκινήτου.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν η νέα «Ζ4» θα επωφεληθεί των τεχνολογικών κατακτήσεων της Toyota στον τομέα των υβριδικών συστημάτων, ο επικεφαλής της BMW Αμερικής απεδείχθη εξαιρετικά… συγκρατημένος. Σε ότι αφορά στη μετάδοση, σε αντίθεση, ο Willisch επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς τις πληροφορίες που θέλουν το νέο roadster της BMW να διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο.

«Εάν οι πελάτες μας δεν το θέλουν, εμείς απλά δεν θα το προσφέρουμε».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η νέα «Z4» ή όπως αλλιώς τελικά ονομαστεί ο καρπός της συνεργασίας της BMW με τους Ιάπωνες της Toyota, αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως πριν το πέρας της χρονιάς που ήδη διανύουμε._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ