top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Porsche 911 Speedster στη Φρανκφούρτη;

Η γερμανική εταιρεία είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει στις αρχές του επόμενου μήνα τη νέα Speedster εκδοχή της 911 (991.2).

Επτά περίπου χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα της 911 Speedster, η οποία και βασιζόταν στην προηγούμενη γενιά του αειθαλούς γερμανικού κουπέ (βλ. 997), και σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού Car, η Porsche ετοιμάζεται για μια ακόμα απτή αναβίωση του θρυλικού αυτού ονόματος. Που, φυσικά, θα «εφαρμοστεί» στο σώμα της νέας 911.

Όπως συνέβη και στο παρελθόν, η νέα Porsche 911 Speedster, η οποία είναι πολύ πιθανό να κατασκευαστεί, όπως και η προκάτοχός της, σε μόλις 356 αντίτυπα, θα βασίζεται στην έκδοση GTS της ανοιχτής 911-991.2. Ως εκ τούτου, την κίνηση είναι πολύ πιθανό να εξασφαλίζει ο γνωστός 3λιτρος κινητήρας τούρμπο των Γερμανών, ο οποίος θα αποδίδει περί τους 450 ίππους συνδυαζόμενος κατά αποκλειστικότητα με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (PDK) της Porsche.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρεμιέρα ενός ακόμα αυτοκινήτου περιορισμένης παραγωγής από το στρατόπεδο της Porsche θα πραγματοποιηθεί στην επερχόμενη στις αρχές του Σεπτέμβρη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης._X.A. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ