Επικαιρότητα Κόσμος

Η Nissan αποκαλύπτει το Navara Off-Roader AT32

Η Nissan παρουσίασε την πρόσφατα ανανεωμένη έκδοση του πιο σκληροτράχηλου Navara: του Off-Roader AT32.

Βασιζόμενη στην επιτυχία της προηγούμενης περιορισμένης έκδοσης και διευρύνοντας τις δυνατότητες #GoAnywhere του Navara, το ανανεωμένο μοντέλο έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να είναι πιο αποδοτικό και ακόμα καλύτερο στην οδήγηση, χωρίς να διακυβεύεται η κορυφαία ικανότητά του για οδήγηση  εκτός δρόμου.

Αποτελώντας προϊόν συνεργασίας της Nissan και της Arctic Trucks, μια Ισλανδικής εταιρείας που ειδικεύεται στην κατασκευή τετρακίνητων οχημάτων για αποστολές στα πιο δύσβατα εδάφη του κόσμου , το ανανεωμένο Navara Off-Roader AT32 διαθέτει πλήρη θωράκιση στο κάτω μέρος του αμαξώματος από αναβαθμισμένα υλικά αλουμινίου με βελτιωμένο σχήμα για πληρέστερη προστασία του κινητήρα, του συστήματος  μετάδοσης, καθώς και της δεξαμενής του καυσίμου. 

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί και νέα ελαστικά, βελτιώνοντας  την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, αλλά και την κύλιση στον δρόμο, χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητά του στα δύσβατα εδάφη. Οι ειδικές ζάντες αλουμινίου σε μαύρο σατέν χρώμα διαθέτουν διπλές βαλβίδες, για γρήγορη και ακριβή ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών, όταν το όχημα μετακινείται σε διαφορετικές επιφάνειες.

Nissan Navara Off-Roader AT32

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά που υιοθετήθηκαν από το προηγούμενο Navara Off-Roader AT32, περιλαμβάνουν τα ειδικά «φτερά» στους θόλους των τροχών, που προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία του αμαξώματος κατά την ακραίες συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου, καθώς και την βελτιστοποιημένη ανάρτηση της Bilstein. Την εμφάνιση του μοντέλου πλαισιώνουν τα ειδικά σήματα στα μπροστινά «φτερά», στα πλαϊνά σκαλοπάτια,  στους τροχούς, στην πίσω πόρτα και στους λασπωτήρες.

Όσοι ιδιοκτήτες χρειάζεται να ανταπεξέλθουν σε ακραίες διαδρομές, ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει και ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού. Η εισαγωγή αέρα με snorkel είναι και αυτή διαθέσιμη, αυξάνοντας τη δυνατότητα βύθισης του Navara στα 800 mm.

Το Navara Off-Rader AT32 διατηρεί τις προηγμένες τεχνολογίες από την  έκδοση N-Guard (στην οποία και βασίζεται), όπως το Hill Start Assist, το Hill Descent Control, το Intelligent Emergency Braking και το Intelligent Around View Monitor.

«Το Nissan Navara Off-Roader AT32 ήταν μια επιτυχημένη έκδοση και αποδείχθηκε απίστευτα δημοφιλής σε αγοραστές που διψούν για σκληροτράχηλη περιπέτεια με στυλ», δήλωσε ο Manuel BURDIEL, Γενικός Διευθυντής πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών  της Nissan Europe. «Έχουμε αναβαθμίσει το Off-Roader AT32 έτσι ώστε να διατηρήσει τη θέση του ως το απόλυτο Navara, προσφέροντας νέα επίπεδα επιδόσεων και πλήρη συμμόρφωση με τον WLTP. Είναι ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας εντός του αυτοκινήτου, άνεσης και εξαιρετικής απόδοσης εκτός δρόμου.»

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου