top icon
Επικαιρότητα

Η Nissan λανσάρει το νέο Kicks e-Power (+video)

To νέο Nissan Kicks λανσάρεται στην Ταϊλάνδη και διαθέτει τη βραβευμένη τεχνολογία e-Power της ιαπωνικής εταιρείας.

Το Kicks e-Power, το νέο κόμπατκ SUV της Nissan το οποίο προσφέρει στον οδηγό τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, πραγματοποίησε πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην αγορά της Ταϊλάνδης. Εξοπλισμένο με το e-Power, το γνωστό ηλεκτροκίνητο σύστημα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τη Nissan στην Ιαπωνία, το νέο Kicks κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη και είναι τέλεια προσαρμοσμένο για τον τρόπο ζωής στις πόλεις.

Nissan Kicks e-Power

Η βραβευμένη τεχνολογία e-Power της Nissan διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα. Επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, τα μοντέλα που διαθέτουν το σύστημα e-Power προσφέρουν την ίδια ομαλή και άμεση επιτάχυνση με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα. Ο κινητήρας βενζίνης, που χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση της μπαταρίας, λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο εύρος στροφών, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση καυσίμου.

Nissan Kicks e-Power

Η τεχνολογία e-Power του Nissan Kicks διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα EM57, μια γεννήτρια και έναν μετατροπέα που παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τον 3κύλινδρο 1.200άρη κινητήρα DOHC, ο οποίος διαθέτει 12βάλβιδη κεφαλή. Το σύστημα e-Power προσφέρει μέγιστη ισχύ 129 ίππων και μέγιστη ροπή 260 Nm, με την  εμπειρία οδήγησης να είναι παρόμοια με αυτή ενός EV. Η μπαταρία ιόντων λιθίου των 1,57 kWh στο ολοκαίνουργιο Nissan Kicks e-Power διαθέτει τέσσερις μονάδες, που παρέχουν ομαλή επιτάχυνση, ήσυχη κύλιση και βέλτιστη οικονομία καυσίμου.

Nissan Kicks e-Power

«Το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Nissan Kicks e-Power στην Ταϊλάνδη αντιπροσωπεύει το επαναστατικό και καινοτόμο DNA της Nissan» δήλωσε ο Yutaka Sanada, περιφερειακός αντιπρόεδρος της Nissan Asia & Oceania. «Είναι μια συναρπαστική μέρα για τη Nissan και την Ταϊλάνδη, ως βασικός παγκόσμιος κόμβος παραγωγής και εξαγωγής για τη Nissan, ενισχύοντας τον ηγετικό της ρόλο στην ηλεκτροκίνηση.»

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με την βραβευμένη τεχνολογία e-Power της Nissan:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ