Επικαιρότητα Κόσμος

Η Nissan μας προσκαλεί στο #DrawDrawDraw

Μια κοινωνικού χαρακτήρα δημιουργική καμπάνια με έργα των σχεδιαστών της Nissan.

Όλα ξεκινούν με μία γραμμή. Αυτό είναι το μήνυμα από την παγκόσμια ομάδα σχεδιασμού της Nissan η οποία έρχεται να συνδέσει μια παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών μέσω του νέου κοινωνικού έργου #DrawDrawDraw.

Η Nissan προσφέρει 23 νέες σελίδες για να τις γεμίσουμε με χρώμα, με μερικά από τα πιο αγαπημένα κλασικά αυτοκίνητά της, τρέχοντα μοντέλα, φουτουριστικά πρωτότυπα, αλλά και με "cult classic" οχήματα, όπως το Nissan Figaro. Οι σχεδιαστές της Nissan από όλο τον κόσμο δημιούργησαν αυτές τις σελίδες τις τελευταίες εβδομάδες - σε μια περίοδο με άλλα λόγια κατά την οποία πολλοί άνθρωποι έμεναν στο σπίτι τους, εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Nissan #DrawDrawDraw

«Το draw, draw, draw, (να σχεδιάζεις, να σχεδιάζεις, να σχεδιάζεις), στον κόσμο μας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κλείσεις το χάσμα ανάμεσα σε υπέροχες δημιουργικές παρορμήσεις που έχεις στο νου σου και να τις κάνεις πραγματικότητα, ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε αυτή την παγκόσμια πανδημία μαζί», δήλωσε ο Alfonso Albaisa, ανώτερος αντιπρόεδρος παγκόσμιου σχεδιασμού της Nissan. «Η ομάδα των σχεδιαστών μας παγκοσμίως εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή για να δημιουργήσει, να σχεδιάσει, να ονειρευτεί δημιουργικά. Γνωρίζω ότι μερικά από τα καλύτερα έργα τους θα προέλθουν από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε τώρα. Έτσι σκεφτήκαμε," Γιατί να μην δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να την μοιραστούν με εκείνους που θα το εκτιμήσουν;"»

Nissan #DrawDrawDraw

Ο Albaisa ξεκινά αυτήν την προσπάθεια με ένα βίντεο από το σπίτι του (δείτε το εδώ) και με τη βοήθεια των δύο μικρών γιων του, δείχνοντας τι σχεδιάζει αυτή τη στιγμή και γιατί. Οι σχεδιαστές από την ομάδα του θα δημοσιεύσουν επιπλέον βίντεο τις επόμενες εβδομάδες για να μιλήσουν για τις εμπνεύσεις τους στο σχεδιασμό, τι σχεδιάζουν, πώς έγιναν σχεδιαστές αυτοκινήτων και συμβουλές για όσους θέλουν να ακολουθήσουν αυτό τον κλάδο.

«Η έμπνευσή μας για αυτό το έργο προήλθε από τον σχεδιαστή της Nissan, Giovanny Arroba, το δημιουργικό μυαλό πίσω από το πρόσφατα αποκαλυφθέν πρωτότυπο αυτοκίνητο Ariya. O Gio κλήθηκε να δώσει συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει σχεδιαστής αυτοκινήτων. Είπε, απλά και όμορφα,"Σχεδίασε σαν τρελός. Σχεδίασε, σχεδίασε, σχεδίασε"».

Δελτίο Τύπου

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου