top icon
Κόσμος

Η Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης

Η Nissan συμμετέχει στο Auto Shanghai 2023, αναδεικνύοντας μια γκάμα ηλεκτροκίνητων και απρόσκοπτα συνδεδεμένων οχημάτων, που στοχεύουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών.

Οι πρεμιέρες περιλαμβάνουν δύο πρωτότυπα EV: το Max-Out, το κάμπριο σπορ αυτοκίνητο, που έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα και το Arizon SUV, που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κινητικότητας της Κίνας. Το Arizon concept, που δημιουργήθηκε από μια κινεζική ομάδα που αξιοποιεί την παγκόσμια τεχνογνωσία της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως ένα πολυλειτουργικό όχημα για τους Κινέζους οδηγούς. Φέρνοντας μια νέα εμπειρία EV στην Κίνα, το Arizon έχει μια εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση και μια πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα που αποπνέει μια λάμψη υψηλής τεχνολογίας. Χτισμένο στην πλατφόρμα CMF EV, το Arizon διαθέτει χαμηλό κέντρο βάρους και μια ευρύχωρη καμπίνα, χωρίς κολόνες, με μια εκτεταμένη γυάλινη οροφή, με αυτόματη μείωση της έντασης του φωτός.

Nissan Arizon
Σχεδιασμένο για να είναι ανθρωποκεντρικό, το Arizon concept διαθέτει έναν νέο εικονικό προσωπικό βοηθό που ονομάζεται Eporo, αναβαθμίζοντας την οδηγική εμπειρία πέρα από την κινητικότητα. Το Eporo μπορεί να αλληλεπιδράσει με τους επιβάτες με τρόπο που μοιάζει με τον άνθρωπο και να παρέχει ακριβείς απαντήσεις για τον χρόνο, τον καιρό και άλλα δεδομένα.

Nissan Arizon

Το Arizon διαθέτει επίσης ένα καινοτόμο διαδραστικό σύστημα φωτισμού που αναγνωρίζει τους ανθρώπους και προσαρμόζει αυτόματα τον φωτισμό, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Ο φωτισμός μπορεί επίσης να ρυθμιστεί μέσω διαισθητικών επιλογών, όπως για αναψυχή, χαλάρωση και ύπνο, παρέχοντας κορυφαία φιλοξενία με απρόσκοπτες, εξατομικευμένες αλληλεπιδράσεις.

Nissan Arizon

H ιδέα του Arizon concept έχει συλληφθεί στην Κίνα, για Κινέζους αγοραστές που αναζητούν μια εξατομικευμένη λύση. Η Nissan πήγε την εμπειρία του οχήματος πέρα από την κινητικότητα, με μια προσέγγιση οχήματος που καθορίζεται από το λογισμικό. Τα νέα επίπεδα συνδεσιμότητας και ενοποίησης θα επιτρέψουν στα οχήματα της Nissan να συνδυάζουν ψηφιακή και φυσική πραγματικότητα.

Nissan Max-Out

Max-Out: το μέλλον των επιδόσεων στα EVs
Το Max-Out είναι μια σχεδιαστική εξερεύνηση στο «να είσαι ένα με το αυτοκίνητο». Ενσαρκώνει τη νέα καλλιτεχνική πρόταση και την κίνηση της Nissan προς ένα ολοένα και πιο ψηφιοποιημένο μέλλον, όπως εκφράζεται από το ολόγραμμα των παραβολικών τροχών με την ξεχωριστή εμφάνιση. Το αεροδυναμικό σχήμα του κομψού σπορ αυτοκινήτου, το εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους και το ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE του προσφέρουν εξαιρετικό χειρισμό και βελτιωμένη ασφάλεια. Η εξαιρετικά ευρεία οθόνη της καμπίνας, η οποία μοιάζει με τα χαρακτηριστικά εξωτερικά φώτα του Max-Out, παρέχει στον οδηγό μια συγχώνευση του εικονικού και του πραγματικού κόσμου.

Το Max-Out αντιπροσωπεύει το μέλλον του Nissan Ambition 2030, του μακροπρόθεσμου οράματος της εταιρείας που ανακοινώθηκε το 2021. Στόχος του είναι να επεκτείνει τις δυνατότητες μετακίνησης, παρέχοντας εμπειρίες που εμπνέουν εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό και επιτρέπουν στενότερες συνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων και της ευρύτερης κοινωνίας.

X-Trail: Οι οικογενειακές περιπέτειες του e-POWER
Το ολοκαίνουργιο crossover X-Traile-POWER, βρίσκεται και αυτό στον εκθεσιακό χώρο της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, σηματοδοτώντας την έναρξη των πωλήσεων του μοντέλου στην Κινεζική αγορά. Διαθέτοντας τεχνολογίες αιχμής όπως το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεύτερης γενιάς και το e-4ORCE, το X-Trail προσφέρει μια ισχυρή, αθόρυβη, ομαλή και σταθερή εμπειρία οδήγησης.

Οι επισκέπτες του Auto Shanghai 2023, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και άλλα μοντέλα εξοπλισμένα με τις πρωτοποριακές, ηλεκτρικές και εξηλεκτρισμένες τεχνολογίες της Nissan, όπως το ηλεκτρικό crossover SUV Ariya και το Sylphye-POWER. Η έκθεση, που πραγματοποιείται στο Εθνικό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Σαγκάης, είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 18 έως τις 27 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ