top icon
Επικαιρότητα

Η Nissan ξεκινά περιοδεία με το νέο τρόπαιο του UEFA Champions League

Η Nissan θα σηματοδοτήσει την έναρξη της πέμπτης σεζόν ως κορυφαίου συνεργάτη του UEFA Champions League με μία νέα και καινοτόμα περιοδεία  στην Ευρώπη με το νέο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Το «κλειδί» σε αυτό το ταξίδι της Nissan ανά την Ευρώπη θα είναι το Football Lab (εργαστήρι του ποδοσφαίρου), μια υπερσύγχρονη κατασκευή  140 τετραγωνικών μέτρων, η οποία θα επισκεφθεί επτά μεγάλες πόλεις του UEFA Champions League σε πέντε χώρες τους επόμενους τρεις μήνες. Το Nissan Football Lab θα επισκεφθεί πρώτα το Ντόρτμουντ, στη Γερμανία.

Η περιοδεία θα προχωρήσει σε πόλεις όπου διεξάγονται αγώνες της διοργάνωσης, όπως  το Λονδίνο, η Λυών, το Παρίσι, το Τορίνο και η Βαρκελώνη. Ο τελικός προορισμός είναι η  Μαδρίτη, όπου και θα φιλοξενηθεί ο τελικός του UEFA Champions League, τον Ιούνιο του 2019.

Ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Events SA, σχολίασε:

«Το Trophy Tour του UEFA Champions League είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους Ευρωπαίους οπαδούς του ποδοσφαίρου για να αφουγκραστούν τον παλμό της διοργάνωσης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τη Nissan στο τιμόνι αυτού του ταξιδιού, γεγονός που προσφέρει μια μεγάλη δόση καινοτομίας και ενθουσιασμού στους φίλους του ποδοσφαίρου».

Στο επίκεντρο της περιοδείας θα βρίσκεται το ύψους 73 εκατοστών και βάρους 7,45 κιλών τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.

Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης τις τεχνολογίες της για την ευφυή κινητικότητα, οι οποίες θα επιτρέψουν στους φιλάθλους  να παρακολουθήσουν και να βιώσουν τις τελευταίες καινοτομίες, για έναν πιο συνδεδεμένο, συναρπαστικό και βιώσιμο κόσμο.

Σε κάθε πόλη που θα φιλοξενηθεί το Nissan Football Lab θα βρίσκονται εκεί και θρύλοι της UEFA, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους για να τους γνωρίσουν από κοντά.

Ο Jean Pierre Diernaz, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ στη Nissan Europe, δήλωσε:

«Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου βρίσκονται στο επίκεντρο του τι κάνουμε στη Nissan και συνεχώς καινοτομούμε  για να εξασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες. Για το Trophy Tour, θα χρησιμοποιήσουμε την κορυφαία τεχνολογία που διαθέτουμε στα οχήματά μας προκειμένου να συνδέσουμε τους οπαδούς στο παιχνίδι, με νέους τρόπους».

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ