top icon
Επικαιρότητα

Η Pagani σχεδιάζει την απόλυτη καμπίνα αεροσκάφους

Η Pagani, σε συνεργασία με την Airbus Corporate Jets, παρουσίασαν στο Pebble Beach των ΗΠΑ μία καμπίνα αεροσκάφους με ιταλική υπογραφή και μπόλικη… χλιδή.

Η Pagani, η εταιρεία των εμβληματικών υπερ-κατασκευών από την Ιταλία, κατάφερε για μία ακόμα φορά να κάνει αισθητή την παρουσία της στο Pebble Beach των ΗΠΑ. Μόνο που αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να επιστρατεύσει κάποιο… εξωφρενικό τετράτροχο, αλλά την πρόταση της για μία καμπίνα αεροσκάφους διαφορετική από τις άλλες. Η Infinito Cabin, όπως αποκαλείται, σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Airbus Corporate Jets και ξεχωρίζει για το διαφορετικό της στιλ, το οποίο «συνοδεύεται» από προηγμένα υλικά. Όπως το carbon, για παράδειγμα. Ο τοίχος που υπάρχει ανάμεσα στο συνεδριακό χώρο και το κυρίως σαλόνι μπορεί από αδιαφανές να γίνει διαφανές με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού. Το πάτωμα του αεροσκάφους είναι κατασκευασμένο από ένα μαλακό χαλί από δέρμα και, φυσικά, από ξύλο υψηλής ποιότητας. Μπόλικο μέταλλο απαντάται στα φώτα, με τους LED για την περίσταση λαμπτήρες να επιτρέπουν τη διαμόρφωση των φωτιστικών συνθηκών ανάλογα με τη διάθεσή σας. Το πιο χαρακτηριστικό, όμως, στοιχείο της Infinito Cabin είναι η οροφή -ή πιο σωστά, η έλλειψή της- που επιτρέπει στους επιβάτες να ατενίζουν απρόσκοπτα τον ουρανό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η Pagani παρουσίασε την έκδοση Gyrfalcon της Huayra Roadster. Το bespoke αυτοκίνητο είναι «χτισμένο» στο χέρι στο ατελιέ του San Cesario Sul Panaro αντιπροσωπεύοντας ένα εξαιρετικό δείγμα ακραίας προσαρμογής του οχήματος στις επιθυμίες των πελατών. Αξίζει να σημειωθεί πως η ονομασία της συγκεκριμένης έκδοσης αντλεί την έμπνευσή της από την κομψότητα του White Gyrfalcon, του μεγαλύτερου γερακιού του είδους του, με τις έντονες αποχρώσεις Bianco Benny White και Blu Danubio Blue να κυριαρχούν στο «σώμα» της διαφορετικής αυτής Huayra._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ