top icon
Επικαιρότητα

Η Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου Kamiq

Η Skoda συνεχίζει την τμηματική αποκάλυψη του Kamiq, του νέου μικρού SUV της που θα δούμε «ζωντανά» και για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σε λιγότερο από τριάντα μέρες από σήμερα.

Μία μόλις εβδομάδα μετά την παρουσίαση των πρώτων επίσημων σκίτσων του νέου, μικρού crossover μοντέλου της, η Skoda αποκαλύπτει σήμερα την… πραγματική εικόνα του εσωτερικού του Kamiq – της τρίτης, μετά τα Karoq και Kodiaq, SUV πρότασης της γκάμας της. Εδώ, η κεντρική σχεδιαστική «ιδέα» είναι αντίστοιχη με εκείνη που είδαμε για πρώτη φορά στη πρωτότυπο Vision RS, με την οθόνη του συστήματος πολυμέσων να βρίσκεται τοποθετημένη ψηλά στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Σημείο αναφοράς αποτελεί επίσης και το προαιρετικό Virtual Cockpit, που διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες οθόνες του είδους με διαγώνιο 10,25 ίντσες. Από εκεί και πέρα, χαρακτηριστική είναι και η θέση των πλευρικών αεραγωγών που εκτείνονται έως και τις πόρτες, ενισχύοντας οπτικά την αίσθηση πλάτους και ευρυχωρίας της καμπίνας.

Το νέο Skoda Kamiq βασίζεται στο δάπεδο MQB του Ομίλου VW εξασφαλίζοντας για λογαριασμό του τσέχικου μοντέλου ένα μεταξόνιο που ανέρχεται στα 2,651 μ. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο «αέρας» για τα γόνατα των πίσω επιβατών ανέρχεται στα 73 χλστ., ενώ ο χώρος φόρτωσης στο πίσω μέρος «εκκινεί» από τα 400 λίτρα αγγίζοντας με την αναδίπλωση των καθισμάτων τα 1.395 λίτρα – τιμές που σίγουρα εντυπωσιάζουν με δεδομένο το «συμπαγές» μέγεθος της κατασκευής._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ