Επικαιρότητα Κόσμος

Η Toyota στο Παρίσι

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Toyota θα μας παρουσιάσει με ποιο τρόπο θα ενισχύει τα θεμέλιά της, εν όψει της προετοιμασίας της για μελλοντική ανάπτυξη.

Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία εισέρχεται σε μία εποχή όπου συντελείται η μεταμόρφωση του αιώνα, η Toyota ετοιμάζεται να μεταλλαχθεί από μία αμιγώς αυτοκινητιστική εταιρία σε καινοτόμο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών, που θα βελτιώσουν τις μετακινήσεις για όλους (Mobility for All). Αυτή η μεταστροφή είναι εμφανής στο νέο εκθεσιακό περίπτερο της μάρκας που χωρίζεται σε 3 διαφορετικές ζώνες. Η πρώτη –με την ονομασία Start Your Impossible– είναι αφιερωμένη σε νέες λύσεις μετακίνησης και μελλοντικές καινοτομίες. Η δεύτερη τιμά τις δραστηριότητες της Toyota στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με την Toyota GAZOO Racing. Και η τρίτη έχει θέμα τα νέα μοντέλα Toyota και συγκεκριμένα τις τελευταίες εκδόσεις των αυτοφορτιζόμενων, υβριδικών-ηλεκτρικών μοντέλων της.

Για να γίνει σαφής η αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας με τον Τύπο, η παραδοσιακή συνέντευξη τύπου, στο χώρο του περιπτέρου αντικαθίσταται από μία νέα, ψηφιακή on-demand παρουσίαση, που οι εκπρόσωποι των media μπορούν να παρακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή –είτε στο περίπτερο είτε διαδικτυακά, είτε βρίσκονται στην ίδια την Έκθεση ή σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου. Οι ημέρες επίσκεψης των media στην Έκθεση είναι η 2η & 3η Οκτωβρίου, ενώ οι υπόλοιπες μέχρι και τις 14 Οκτ. είναι ημέρες κοινού.

Η ψηφιακή συνέντευξη τύπου ξεκινά με μία σύντομη εισαγωγή από τον Dr. Johan Van Zyl, Πρόεδρο & CEO της Toyota Motor Europe, και ακολουθεί ένα διαδραστικό σύστημα με ενότητες αφιερωμένες σε κάθε έκθεμα και άλλα βασικά μηνύματα. Η ιδέα είναι να προσφέρεται μεγαλύτερη ευελιξία στους ανθρώπους των media, ώστε να παρακολουθούν τη συνέντευξη τύπου της Toyota με την άνεσή τους, είτε έχοντας φυσική παρουσία στην Έκθεση, είτε ως εικονικοί επισκέπτες από οπουδήποτε αλλού.

Επί 20 και πλέον χρόνια, η Toyota εξελίσσει, βελτιώνει και εκδημοκρατίζει την αυτοφορτιζόμενη, υβριδική-ηλεκτρική τεχνολογία της. Φέτος, στο Παρίσι, θα εκτίθενται μόνον υβριδικά-ηλεκτρικά οχήματα – από το συμπαγές Yaris, μέχρι τις τελευταίες γενιές των Corolla, RAV4 και Camry. Στην Toyota New Global Architecture (TNGA) βασίζονται οι νέες προτάσεις της Toyota σε προϊόντα και κινητήρες. Κάτι περισσότερο από απλή πλατφόρμα, η TNGA είναι μία μηχανολογική και σχεδιαστική φιλοσοφία.

Στο περίπτερο θα γίνει παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Corolla Touring Sports, και η αποκάλυψη του αντίστοιχου Hatchback μοντέλου. Χάρη στη νέα πλατφόρμα TNGA-C, το νέο Corolla υιοθετεί μία σχεδίαση που απευθύνεται στο συναίσθημα και διατίθεται με δύο αυτοφορτιζόμενα υβριδικά-ηλεκτρικά συστήματα κίνησης – ένα 1.8l και ένα ολοκαίνουργιο 2.0l. Το νέο RAV4 θα κάνει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του, με σκληροτράχηλη σχεδίαση, νέα πλατφόρμα TNGA-K και νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό-ηλεκτρικό κινητήρα 2.5l.

Μετά από απουσία 14 χρόνων, το Camry επιστρέφει στη Δυτική Ευρώπη με ένα εντελώς νέο μοντέλο, το οποίο ομοίως βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA-K και υιοθετεί το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό-ηλεκτρικό σύστημα κίνησης 2.5l.

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου