top icon
Επικαιρότητα

Η VW βάζει φρένο στις παραγγελίες του Golf GTE

Δυσχέρειες στη γραμμή παραγωγής αναγκάζουν τη γερμανική εταιρεία να σταματήσει να λαμβάνει περεταίρω παραγγελίες για το υβριδικό Golf GTE.

Σύμφωνα με το βρετανικό autocar, η VW υποχρεώθηκε να σταματήσει να λαμβάνει παραγγελίες για την plug-in υβριδική έκδοση του μικρομεσαίου της μοντέλου, καθώς προβλήματα στη γραμμή παραγωγής, που προς το παρόν δεν προσδιορίζονται από τους ιθύνοντες της εταιρείας, έχουν ήδη οδηγήσει σε πολύ σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις του, οι οποίες ήδη ξεπερνούν τους 12 μήνες, σύμφωνα με το βρετανικό ειδικό Τύπο.

Στη σχετική ανακοίνωση της VW Μ. Βρετανίας που αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο του περιοδικού, αναφέρονται αυτολεξεί τα εξής:

«Εξαιτίας συμφόρησης στη γραμμή παραγωγής και προκειμένου να μην προκύψουν παράλογοι χρόνοι αναμονής στους πελάτες μας για νέες παραγγελίες αυτοκινήτων, προσωρινά δεν είναι δυνατή η παραγγελία του Golf GTE. Θα σας ενημερώσουμε μόλις το μοντέλο είναι διαθέσιμο για παραγγελία».

Το Passat GTE, το οποίο μοιράζεται τις ίδιες κινητήριες μονάδες με το Golf GTE, καθώς και τα ηλεκτρικά e-Golf και e-Up!, φέρονται να μην επηρεάζονται από το πρόβλημα.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού autocar, αργότερα θα ανασταλεί και η δυνατότητα παραγγελίας του Audi A3 e-tron._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ