top icon
Επικαιρότητα

IAA 2017: Land Rover Discovery SVX (+12 photos)

Μια ακόμα ειδική κατασκευή από το τμήμα Special Vehicle Operations της JLR που βρίσκει εφαρμογή στο σώμα του Land Rover Discovery.

Μια extreme κατασκευή «πάνω» στην πέμπτη γενιά Discovery που κοσμείται από τα αρχικά SVX παρουσίασε η βρετανική Land Rover στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Αισθητικά, ξεχωρίζει για το πιο «άγριο» παρουσιαστικό, το οποίο κοσμείται από προστατευτικές ποδιές, ράγες οροφής, διαφορετικά φώτα τεχνολογίας LED, ράγες ρυμούλκησης, νέες ζάντες και «χωμάτινα» ελαστικά διαστάσεων 275/55 R20 από την Goodyear, στοιχεία που σε συνδυασμό υποδεικνύουν τον off road χαρακτήρα του μοντέλου.

Από εκεί και πέρα, επεμβάσεις έχουν γίνει στις αναρτήσεις, οι οποίες διαθέτουν μεγαλύτερες διαδρομές και ύψος, ενώ νέο είναι και το σύστημα Hydraulic Active Roll System, που αυξάνει τις εκτός δρόμου δυνατότητες της κατασκευής. Φυσικά, τα συστήματα All-Terrain Progress Control και Terrain Response 2 δίνουν για μια ακόμα φορά βροντερό «παρών».

Η μοναδική κινητήρια μονάδα που είναι διαθέσιμη κάτω από το εμπρός καπό του Land Rover Discovery SVX είναι ο γνωστός 5λιτρος V8 supercharged βενζινοκινητήρας, που για την περίσταση αποδίδει 518 ίππους συνεργαζόμενος με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Το νέο Land Rover Discovery SVX αναμένεται να μπει στην παραγωγή μέσα στο επόμενο έτος._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ