top icon
Επικαιρότητα

ΙΑΑ 2017: Subaru Impreza (+16 photos)

Μετά την αποκάλυψή του στη Β. Αμερική τον Ιούλιο, η Subaru παρουσιάζει και στη γηραιά ήπειρο, με αφορμή την παρουσία της στην ΙΑΑ2017, την ευρωπαϊκή εκδοχή του Impreza.

Με τους Ιάπωνες να τηρούν σιγή ιχθύος αναφορικά με τις εκδόσεις WRX και WRX STi του νέου Impreza, τα νέα που μας έρχονται από τη Φρανκφούρτη αφορούν στις πιο ταπεινές εκδόσεις του μοντέλου, το οποίο θα κινείται από δύο κινητήρες βενζίνης (μπόξερ, ασφαλώς) με χωρητικότητα 1,6 και 2,0, με φυσική (δυστυχώς) αναπνοή και απόδοση 115 και 156 ίππων, αντίστοιχα. Φυσικά, το «παρών» δίνει και το γνωστό σύστημα «συμμετρικής» τετρακίνησης της Subaru, όσο και στο CVT αυτόματο κιβώτιο, που θα είναι και το βασικό και ενδεχομένως το μόνο διαθέσιμο, αλλά και το πρώτο του είδους που συνεργάζεται με την Symmetrical All-Wheel Drive τετρακίνηση των Ιαπώνων.

Το νέο Impreza, το οποίο είναι το δεύτερο μοντέλο της Subaru, μετά το XV, που «πατά» στο παγκόσμιο δάπεδο του Ιάπωνα κατασκευαστή, είναι κατά 10 χλστ. χαμηλότερο, κατά 35 χλστ. φαρδύτερο, αλλά και κατά 25 χλστ. μακρύτερο σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο αμάξωμα εξασφαλίζει καλύτερη κατά 40% αντοχή στις συγκρούσεις.

Οι πωλήσεις του στις κατά τόπους αγορές της γηραιάς ηπείρου αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος της τρέχουσας χρονιάς._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ