top icon
Επικαιρότητα

Ιδού το νέο εργοστάσιο της Pagani (video)

Η ιταλική εταιρεία εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις στη Μόντενα.

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου εγκαινιάστηκαν στο San Cesario Sul Panaro της γειτονικής Ιταλίας οι καθ’ όλα εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του νέου εργοστασίου της θρυλικής Pagani, οι οποίες, ευκαιρίας δοθείσης, συνδυάζονται μ’ έναν ιδιαίτερα προσεγμένο και κομψό εκθεσιακό χώρο που μπορεί να υποδεχτεί με ιταλικό… στιλ και όλες τις απαραίτητες ανέσεις τους δυνητικούς πελάτες της μάρκας. Τον σχεδιασμό όλων των παραπάνω ανέλαβε το ίδιο το στιλιστικό κέντρο της Pagani υπό την επίβλεψη των Leonardo και Christopher Pagani, των δύο γιων του ιδρυτική της μάρκας, Horacio Pagani. Ωστόσο, η αισθητική του όλου εγχειρήματος αντλεί την έμπνευσή της από ένα… θερμοκήπιο, το οποίο ο Horacio Pagani είχε την ευκαιρία δει από κοντά κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μια πολυτελή έπαυλη στη Γαλλία, η οποία, διόλου τυχαία, ανήκει σε πελάτη της μάρκας!

Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων ανέρχεται, σύμφωνα με την Pagani, στα 5.800 τ.μ. Όπως με περισσή υπερηφάνεια δηλώνει ο Horacio Pagani, στο σχεδιασμό της νέας κατασκευαστικής αυτής μονάδας υιοθετήθηκαν πολλές από τις αρχές του γνωστού μηχανικού Alexandre Gustave Eiffel με αποτέλεσμα πολλά από τα μεταλλικά τμήματα του σκελετού να είναι ορατά σε αρκετά σημεία δια γυμνού οφθαλμού.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις λειτουργούν και ως… τουριστικό αξιοθέατο και φυσικά ως μια έξτρα πηγή εσόδων για την εταιρεία, μιας και η επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο κοστίζει 15 ευρώ ανά άτομο ενώ μια αντίστοιχη στο εργοστάσιο, μόλις 35 ευρώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ