Το Kia XCeed παραγωγής και το πρωτότυπο μοντέλο Imagine by Kia βραβεύτηκαν στα φετινά iF Design Awards.

Πιο συγκεκριμένα, την κορυφαία διάκριση απέσπασε το πρωτότυπο μοντέλο στην κατηγορία Professional Concept. Το νέο urban crossover της Kia, το Xceed, απέσπασε το βραβείο Product. Κατακτώντας το βραβείο στην κατηγορία Professional Concept, το πρωτότυπο Imagine by Kia εκφράζει την πρόθεση της Kia να επικεντρώνεται ακόμη περισσότερο στα εξηλεκτρισμένα και μηδενικών εκπομπών μοντέλα. Στο XCeed απονεμήθηκε το βραβείο της κατηγορίας Product.Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και η πρώτη εξηλεκτρισμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2020 με την άφιξη του XCeed Plug-in Hybrid. Η Kia κέρδισε το πρώτο βραβείο iF το 2010 και έκτοτε έχει δημιουργήσει μια σειρά διακρίσεων ανεβάζοντας τo συνολικό αριθμό των βραβείων στα 20. Επίσης, η Kia απέσπασε στα περσινά iF Awards μια τριπλή διάκριση με το πεντάθυρο Ceed Ηatchback, το Ceed Sportswagon και το ProCeed.

Ο θεσμός iF Design Award, που ιδρύθηκε το 1953, οργανώνεται κάθε χρόνο από την iF International Forum Design GmbH στο Αννόβερο. Το 2020, εταιρείες από 56 χώρες σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν στα Awards συγκεντρώνοντας συνολικά 7.298 αιτήσεις προϊόντων με την κάθε μια να αξιολογείται από μια διεθνή κριτική επιτροπή 78 εμπειρογνωμόνων σχεδιασμού.

 

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά