Η Hyundai ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου το Prophecy Concept, ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο.

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο με… προφητική ονομασία, το οποίο έρχεται να αναδείξει τη γνώριμη σχεδιαστική φιλοσοφία της κορεάτικης εταιρεία, γνώριμη υπό τη σκέπη της ονομασίας Sensuous Sportiness.

«Το Prophecy δεν ακολουθεί τις τάσεις, αλλά έρχεται να τονίσει τη διαχρονική ομορφιά που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Ο εμβληματικός σχεδιασμός του πρωτοτύπου διευρύνει τους ορίζοντες της Hyundai», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του παγκόσμιου σχεδιαστικού κέντρο της Hyundai, SangYup Lee.

Στις επίσημες ανακοινώσεις της η Hyundai επισημαίνει με έμφαση πως το όνομα «Prophecy» αντικατοπτρίζει τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε το εν λόγω πρωτότυπο «καθορίζοντας την κατεύθυνση των μελλοντικών σχεδίων της Hyundai, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνεται ως το σημείο αναφοράς της σειράς ηλεκτρικών μοντέλων της Hyundai.»

Από τη μία και μόνη φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το μόνο στοιχείο που αποκαλύπτεται είναι η «ρέουσα» και έντονα κυρτή μορφή του πίσω μέρους, στο οποίο δεσπόζουν τα φαρδιά, αλά Porsche 911, φτερά, η ενσωματωμένη αεροτομή καθώς και τα χαρακτηριστικά και κάθετα εγκατεστημένα LED φώτα.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν αποκαλύπτει κανένα στοιχείο που να αφορά τις τεχνολογικές περγαμηνές του ηλεκτρικού πρωτοτύπου της.

Δείτε το σχετικό teaser βίντεο:

 

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά