top icon
Κόσμος

Ημερολόγιο εκδηλώσεων: Μάρτιος 2023

Το ημερολόγιο του Μαρτίου είναι γεμάτο ελληνικές και διεθνείς εκδηλώσεις που αφορούν την κοινότητα των 4Τροχών (και όχι μόνο!).

Συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο – ημερολόγιο τις εκδηλώσεις (αγωνιστικές και μη) για τον Μάρτιο και μπορείτε, ακολουθώντας τους υπερσυνδέσμους/hyperlinks με τα κόκκινα γράμματα, να βρείτε τις πλέον πρόσφατες ενημερώσεις για αυτές.

Την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου μην ξεχάσετε το ραντεβού μας στα περίπτερα μαζί με την Καθημερινή.

4T118 εξώφυλλο Μαρτιος cover March 2023

Formula 1

Το πρώτο Σαββατοκύριακο 3 με 5 Μαρτίου στο Σακχίρ του Μπαχρέιν κάνει πρεμιέρα η F1 στο Bahrain International Circuit εκεί όπου μία εβδομάδα νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν οι «χειμερινές» δοκιμές των ομάδων.

ημερολόγιο

Εν όψει της σεζόν μπορείτε να διαβάσετε: Formula 1: 2023, η χρονιά των απαντήσεων

Formula 1 Mercedes W 14

Mercedes W 14

Διαβάστε επίσης για «Όσα μάθαμε από τις δοκιμές του Μπαχρέιν»

O αγώνας ξεκινά την Κυριακή στις 17:00 και την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων για τα επόμενα τρία χρόνια έχουν αναλάβει ο ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ και μπορείτε να διαβάσετε Αναλυτικά το ετήσιο πρόγραμμα των μεταδόσεων σπό ANT1 και ΑΝΤ1+


Το Σάββατο 4 Μαρτίου ο Σ.Ι.Σ.Α. διοργανώνει τον 30ο Γύρο Αττικής με εκκίνηση στις 14:30 από την Ραφήνα, ανασυγκρότηση στο Λαύριο, και τερματισμό πίσω στη Ραφήνα, βάσει προγράμματος στις 19:30 .

γυρος αττικής gyros attikis 2023 αφισα


Το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) θα διοργανώσει την Κυριακή 5 Μαρτίου το 3ο Ράλλυ Βοιωτίας στις Ειδικές Διαδρομές Δαφνούλα και Σκούρτα, με ρεκόρ 65 συμμετοχών.
Διαβάστε για τη Μάχη των Πρωταθλητών.

Αφίσα Ράλλυ Βοιωτίας 2023

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση από το site της λέσχης.


Δυστυχώς έχουμε Αναβολή του πρώτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift που είχε προγραμματιστεί για τις 4 – 5 Μαρτίου στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου.
H ανακοίνωση αναφέρει:
«Το αθλητικό σωματείο Start Line Racing Club βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του πρώτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift 2023. 
Τα ξαφνικά προβλήματα που προέκυψαν δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν παρά τις τιτάνιες προσπάθειες τόσο του Δήμου Λουτρακίου όσο και του αθλητικού σωματείου Start Line. Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και στήριξαν τον εν λόγω αγώνα. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου».

drift loutraki 4-5 martiou


Το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου 2023 ο ΑΟΠ που συμπληρώνει φέτος τα 53 χρόνια από την ίδρυσή του, μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνδιοργάνωσουν την Ανάβαση Πλατάνι-Πιτίτσα 2023 στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων και του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

Περισσότερα για τον αγώνα που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Νίκου Μιχαλόπουλου.

αοπ aop logo


Το ίδιο Σαββατοκύριακο 11 με 12 Μαρτίου ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε.) με τον Δήμο Τρίπολης, συνδιοργανώνουν το 2ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης.
Η εκδήλωση, που αποτελεί Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων, έχει ως επίκεντρο τον Δήμο Τρίπολης και τις όμορες περιοχές του.
Ο αγώνας είναι διήμερος και περιλαμβάνει συνολικά 220 χιλιόμετρα, με 10 Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 90 χιλιομέτρων και αντίστοιχες χρονομετρήσεις.

ιστορικο τριπολης 2023 αφισα

Η σχετική δημοσίευση στους 4Τροχούς 


Δυστυχώς έχουμε αναβολή και του αγώνα δεξιοτεχνίας που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 12 Μαρτίου από την Α.Λ.Μ.Α. 4×4 Ναυπλίου στο Τολό.

Διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα δεξιοτεχνίας και το πρόγραμμά του.

δεξιοτεχνία ναύπλιο


Από τις 16 έως τις 19 Μαρτίου το WRC πάει Μεξικό για τον πρώτο χωμάτινο αγώνα της χρονιάς και τον πρώτο στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

WRC RALLY MEXICO 2023

Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το WRC στους 4Τροχούς.


Τις ίδιες ημέρες τα Ιστορικά αγωνιστικά συγκεντρώνονται στην Costa Brava της Ισπανίας για τον πρώτο αγώνα του FIA European Historic Rally Championship του 2023. Ένας αγώνας με 210 συμμετοχές δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέρων.

71 rally costa brava historic 2023

Η επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα διαθέτει πλήρη ενημέρωση για τους φίλους του Ιστορικού αυτοκινήτου.


Στις 17 Μαρτίου τα υπεραυτοκίνητα του WEC παραμένουν στις ΗΠΑ για τα 1.000 Μίλια του SEBRING εκεί όπου μια εβδομάδα νωρίτερα εκτυλίχθηκε ο πρόλογος, το shakedown εν όψει του πρωταθλήματος.

wec calendar 2023


Από την Παρασκευή 17, με τα ελεύθερα δοκιμαστικά, έως την Κυριακή 19 Μαρτίου διεξάγεται ο 2ος γύρος του Πρωταθλήματος F1 στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας στο Corniche Circuit.

Formula 1 Alfa Romeo C 34

Alfa Romeo C 43


Για την Κυριακή 19 Μαρτίου έχει ανακοινωθεί διοργάνωση Ανάβασης Πάρνηθας από την ΦΙΛΠΑ. Μια από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις της χρονιάς στην 7η εκδοχή της.

ΦΙΛΠΑ Ανάβαση Πάρνηθας 2023 Parnitha Hillclimb

Διαβάστε περισσότερα για την Ανάβαση Πάρνηθας 2023

ΦΙΛΠΑ FILPA LOGO


Τα ΕΚΟ Racing Dirt Games προσκαλούν όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού την Κυριακή, 19 Μαρτίου, στο Διαδρόμιο που θα ανοίξει τις πύλες του για μία Open Day για όσους επιθυμούν να οδηγήσουν δωρεάν ένα από τα Crosscars που συμμετέχουν στο θεσμό.

EKO racing dirt games open day 19032023

Η πρόσκληση στην Open Day από τα EKO Racing Dirt Games


Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 13.00 στο Άργος Ορεστικό θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του FIA-10ου Rally Greece Offroad και των υποστηρικτικών διοργανώσεων στο Κτήριο Διοίκησης Αγώνα.

ημερολόγιο


MotoGP

MotoGP Format

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των MotoGP.

Στις 24 με 26 Μαρτίου στην Πορτογαλία στο Πορτιμάο ανοίγει η σεζόν των MotoGP. Καινοτομία για την νέα σεζόν οι αγώνες Sprint, το Σάββατο πρίν από κάθε αγώνα, με διάρκεια τους μισούς γύρους σε σχέση με εκείνους του «κανονικού» αγώνα και απονομή των μισών βαθμών. Η σειρά εκκίνησης της Κυριακής θα εξακολουθήσει να διαμορφώνεται από τα Χρονομετρημένα δοκιμαστικά.

MotoGP Calendar 2023

To αγωνιστικό ημερολόγιο του MotoGP


To αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου στην Αργεντινή στο Autódromo Termas de Río Hondo θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος με την πλήρη ονομασία Gran Premio Michelin de la República Argentina.

MotoGP: Τι θα μπορούσε να συμβεί το 2023;


O μήνας κλείνει με τον 3ο αγώνα της Formula 1, από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου στην Μελβούρνη. Ο αγώνας ξεκινά το πρωϊ της Κυριακής στις 8:00 .

Formula 1 Alpine

Alpine

Μείνετε συντονισμένοι καθώς τα άρθρα των 4Τροχών για τους αγώνες ενημερώνονται διαρκώς.

….

Τα ημερολόγια των 4Τροχών περιλαμβάνουν το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της χρονιάς και οι υπερσύνδεσμοι / hyperlinks με τα κόκκινα γράμματα τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες. Όπως και τα επίσημα site των F1WRCMotoGPWEC και Formula E για το 2023.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ