top icon
Επικαιρότητα

Inkas Sentry Civilian – το θηρίο των 350.000 δολαρίων

Ένα θωρακισμένο SUV με high-tech limo χαρακτηρικά που απευθύνεται σε λίγους και μπορεί να τα βάλει με οποιοδήποτε Hummer ή G-Wagen…

Πολλοί VIP ταξιδεύουν σε θωρακισμένα οχήματα, που συχνά δεν ξεχωρίζουν από ένα οποιοδήποτε μεγάλο πολυτελές μοντέλο. Όσοι από αυτούς θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με διαφορετικό τρόπο, τώρα έχουν τη λύση, αν και είναι ακριβή (κοστίζει 350.000 δολάρια). Η πρόταση που απευθύνεται σε εκείνους λέγεται Sentry Civilian και κατασκευάζεται από την καναδική εταιρεία Inkas. H στρατιωτικού τύπου εμφάνισή του και οι προδιαγραφές του είναι τόσο επιβλητικές, που μοιάζει να βάζει κάτω οποιοδήποτε Hummer, Jeep ή G-Wagen.

dubai

To εντυπωσιακό τετρακίνητο έχει συνολικό μήκος 5.969 χλστ. και βασίζεται στην πλατφόρμα του Ford F-550. Ο χωρητικότητας 6.7 λίτρων diesel V8 κινητήρας του αποδίδει 330 ίππους στις 2.600 στροφές ανά λεπτό και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των δέκα σχέσεων της Ford.

dubai

Το Inkas Sentry Civilian διαθέτει ιδιωτική καμπίνα τύπου jet με δερμάτινα ατομικά καθίσματα, εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και μεγάλη λίστα προαιρετικών πολυτελών χαρακτηριστικών. Φυσικά, είναι αδιαπέραστο από σφαίρες με γυαλί εξαιρετικά ανθεκτικό, ελαστικά run-flat και θωρακισμένο θάλαμο επιβατών.

dubai

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ