top icon
Κόσμος

International Buggy Challenge 2021 στην Πορτογαλία με τηλεκατευθυνόμενα (+video)

Στις αρxές Ιουλίου έγινε στην Πορτογαλία το International Buggy Challenge, ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς στα τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα οff road με κλίμακα ένα προς οκτώ.

Στις αρxές Ιουλίου έγινε στη Νότιο Πορτογαλία το International Buggy Challenge 2021, ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς στα πολύ ελκυστικά τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα οff road με κλίμακα ένα προς οκτώ.

Ένα καταπληκτικό τετραήμερο event με την αφρόκρεμα των οδηγών από όλη την Ευρώπη και τελικά στο βάθρο τρεις παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ανάμεσα στις 150 και πλέον συμμετοχές, οδηγοί διψασμένοι για αγώνα μετά από απανωτές ακυρώσεις διεθνών πρωταθλημάτων, λόγω της κατάστασης και της δυσκολίας στα ταξίδια.

Να σημειωθεί πως η διοργάνωση είχε φροντίσει για μια πίστα διεθνών προδιαγραφών που μελλοντικά θα φιλοξενήσει Ευρωπαικό και γιατί όχι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και καθόλη τη διάρκεια του τετραημέρου, δυνατότητα για τους οδηγούς να κάνουν επιτόπου self test και rapid ή pcr test για όσους θα ταξίδευαν.

International Buggy Challenge

Η φιλοξενία των Πορτογάλων ήταν υποδειγματική, ενώ την κάλυψη video και φωτογραφιών είχε αναλάβει ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης, γνώστης του είδους και αγωνιστικά, αφού έχει αναδειχτεί Πρωταθλητής Ευρώπης Senior 2 φορές, ανάμεσα και σε άλλες διακρίσεις.

International Buggy Challenge

Για να γιορτάσει αυτή την επιλογή και επιτυχία, το κανάλι θα κληρώσει σύντομα πλούσια δώρα ανάμεσα στους συνδρομητές του. Απολαύστε το video του τελικού και πολλές φωτογραφίες. Δελτίο Τύπου

International Buggy Challenge

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ