top icon
Επικαιρότητα

Καθ’ όδον για την πρεμιέρα της νέας Porsche 911 Turbo

Η Porsche βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για την πρεμιέρα της νέας 911 Turbo – ιδού και τα πρώτα, επίσημα οπτικά πειστήρια.

Ένας σχεδόν χρόνος έχει περάσει από την πρεμιέρα της νέας Porsche 911 (992) στις εκδόσεις Carrera και Carrera S. Εντούτοις, το γερμανικό εργοστάσιο συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την κορυφαία – ως είθιστε – έκδοση Turbo, η οποία, εκτός απροόπτου, αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως την προσεχή άνοιξη.

Έως τότε, η Porsche μας «υπενθυμίζει» μέσω μιας teaser ανάρτησής της στο Instagram ότι συνεχίζει την εξέλιξη της κορυφαίας 911-992, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε coupe και cabriolet εκδόσεις, με ή χωρίς το χαρακτηριστικό συνοδευτικό γράμμα S.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες αναφορικά με τις τεχνικές περγαμηνές της κορυφαίας 911. Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν το γερμανικό μοντέλο να τροφοδοτείται από μια «βιταμινούχα» εκδοχή του 6κύλινδου μπόξερ κινητήρα των 3,8 λίτρων της εταιρείας, ο οποίος θα αποδίδει ισχύ στην έκδοση Turbo που θα «σπάει» το άτυπο φράγμα των 600 ίππων, σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις. Όσο για την έκδοση Turbo S, οι διαδικτυακές διαρροές κάνουν λόγο για απόδοση άνω των 640 ίππων και ροπή που θα «ακουμπά» τα 800 Nm._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ