top icon
Επικαιρότητα

Καθυστερούν έως τον προσεχή Αύγουστο οι παραδόσεις του VW ID.3

Ατέλειες με το λογισμικό του ηλεκτρικού VW ID.3  φαίνεται πως θα καθυστερήσουν τις παραδόσεις του ηλεκτροκίνητου μοντέλου του Γερμανού κατασκευαστή έως τον προσεχή Αύγουστο.  

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου – και συγκεκριμένα του γερμανικού περιοδικού Manager Magazin – η VW φέρεται να αντιμετωπίζει «σημαντικά προβλήματα» με το λογισμικό του ηλεκτροκίνητου ID.3, γεγονός που αναμένεται να μεταθέσει τις παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων για το τέλος του προσεχούς καλοκαιριού, όπως αποκαλύπτουν σχετικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο πελατών που έχουν ήδη παραγγείλει το νέο EV της VW.

VW ID.3

Όπως ανέφερε το Manager Magazin στο αρχικό του ρεπορτάζ τον περασμένο μήνα, όσα ID.3 έχουν ήδη παραχθεί, αλλά και όσα θα κατασκευαστούν στη μονάδα του Zwickau στη Γερμανία τους προσεχείς μήνες, δεν θα προωθηθούν στην αγορά, αλλά θα σταθμευθούν σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης που έχει νοικιάσει ειδικά για την περίσταση ο Γερμανός κατασκευαστής. Περίπου έως τον Μάιο, κλιμάκια τεχνικών της VW θα «επισκεφθούν» τους εν λόγω χώρους προκειμένου να αναβαθμίσουν μέσω κινητών μονάδων το λογισμικό των «επίμαχων» οχημάτων. Μετά το εν λόγω update, το οποίο εκτιμάται ότι θα αφορά περί τα 10.000 αντίτυπα του μοντέλου, οι όποιες αναβαθμίσεις θα μπορούν να γίνουν από απόσταση (over-the-air).

VW ID.3

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ή κάποια αντίδραση από το στρατόπεδο της VW στα εν λόγω δημοσιεύματα που να απαντά στα ερωτηματικά που γεννούν οι παραπάνω πληροφορίες και δημοσιεύσεις. Όπως και να ΄χει, είναι απορίας άξιο ότι οι πρώτες παραδόσεις του γερμανικού EV ήταν προγραμματισμένες αρχικά να γίνουν στα μέσα του 2020, παρά το γεγονός ότι η παραγωγή του έχει ήδη ξεκινήσει στη μονάδα της VW στο Zwickau από τις 4 Νοεμβρίου του 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ