Επικαιρότητα Κόσμος

Kia & Nadal μαζί και για την επόμενη πενταετία

Η Kia Motors Corporation, ο μεγαλύτερος συνεργάτης του Australian Open, ανακοίνωσε την πενταετή ανανέωση της συνεργασίας της με τον κορυφαίο παίχτη τένις Rafael Nadal.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω μιας ειδικής προπόνησης σε παγκόσμια απευθείας μετάδοση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και έδωσε στους θαυμαστές την ευκαιρία να βοηθήσουν τον Nadal να κάνει μερικές σπέσιαλ ασκήσεις, καθώς προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο τερέν. Η συνεργασία Nadal-Kia ξεπερνά τα 20 χρόνια από την στιγμή που για πρώτη φορά το 2004 η Kia Ισπανίας παρείχε χορηγία. Κάτι που έγινε δύο χρόνια πριν ο Nadal αναδειχθεί σε παγκόσμιο πρεσβευτή της Kia σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Από την Ακαδημία Rafael Nadal στην πατρίδα του, τη Μαγιόρκα της Ισπανίας, η απευθείας μετάδοση στη σελίδα #GetRafaMoving είχε πάρα πολλούς οπαδούς που συμμετείχαν σε ψηφοφορία σε πραγματικό χρόνο με τον Nadal στο γήπεδο. Μέσα από μια σειρά emoji, οι θαυμαστές του είχαν τον απόλυτο έλεγχο και εξατομίκευσαν την προπονητική επίδειξη με βάση αυτό που επιθυμούσαν να δουν περισσότερο από τον Nadal. Δελτίο Τύπου

 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '70;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου