top icon
Επικαιρότητα

Kia Telluride: SUV του 2020 στην Αμερική

Το μεγαλύτερο μοντέλο της Kia Motors Αμερικής, το Telluride, κατέκτησε το βραβείο του SUV της χρονιάς 2020 του MotorTrend.

 

Με το άνετο και λειτουργικό εσωτερικό του, το Telluride αποτελεί ένα προϊόν που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σημερινής οικογένειας, ενώ η υψηλή του αξία το εδραιώνει ως νικητή στην κατηγορία των SUV. Το Telluride είναι επιτυχία από το λανσάρισμά του, με έναν εντυπωσιακό αριθμό καταναλωτών να ανακαλύπτουν εκ νέου την Kia στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των SUV και τις πωλήσεις του μέχρι σήμερα να έχουν ξεπεράσει τις 45.000 μονάδες, δήλωσε ο Michael Cole, πρόεδρος της Kia Motors America. Η κατάκτηση του βραβείου SUV της Χρονιάς 2020 του MotorTrend αποτελεί τιμή και για τη μάρκα και ενισχύει, δίνοντας επιπλέον ώθηση στο μετασχηματισμό της Kia σε μια αυτοκινητοβιομηχανία παγκόσμιας κλάσης.

Σχεδιασμένο στην Καλιφόρνια και κατασκευασμένο στη Γεωργία, το τολμηρό και χαρακτηριστικό αμάξωμα του Telluride καθώς και οι εκλεπτυσμένες εξωτερικές λεπτομέρειές του αντιπροσωπεύουν ένα πνεύμα περιπέτειας και επιπλέον δυνατοτήτων. Αυτή η αίσθηση ενισχύεται από το μηχανολογικό υπόβαθρο, που προσφέρει μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία που επιπλέον δημιουργεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης. Το μεσαίου μεγέθους SUV διαθέτει ένα εντυπωσιακό και πολυτελές εσωτερικό, καθώς και μια σειρά τεχνολογιών και στάνταρ συστημάτων ασφαλείας, όπως Blind Spot Collision-Avoidance Assist Rear, Lane Following Assist, Rear Occupant Alert, Safe Exit Assist, Forward Collision Assist and available Highway Drive Assist, Driver Talk, multi-Bluetooth Connectivity κ.ο.κ.

Με περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας, το MotorTrend SUV της χρονιάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία παγκοσμίως για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Οι κριτές του SUV της χρονιάς είναι οι συνεργάτες του MotorTrend καθώς και δύο προσκεκλημένοι, ο Johan de Nysschen, πρώην επικεφαλής της Audi of America, της Infiniti Motor Co. και της Cadillac και ο Tom Gale, πρώην επικεφαλής του design της Chrysler. Τα οχήματα αξιολογούνται με τη χρήση έξι βασικών κριτηρίων: της ασφάλειας, της αποτελεσματικότητας, της αξίας, της εξέλιξης του σχεδιασμού, του επιπέδου τεχνολογίας και της συνολικής απόδοσης. Με βάση αυτά τα κριτήρια προκύπτουν οι φιναλίστ και τελικά οι νικητές._Δελτίο Τύπου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ