Επικαιρότητα Κόσμος

Κλεφτή ματιά στο νέο Hyundai Bayon

Το Bayon, το νέο SUV της Hyundai που θα τοποθετηθεί ένα σκαλί πιο χαμηλά από το Kona, θα παρουσιαστεί μέχρι τα μέσα της τρέχουσας χρονιάς.

Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου η Hyundai αποκάλυψε το όνομα ενός νέου SUV που θα τοποθετηθεί στη γκάμα της εταιρείας ένα σκαλί χαμηλότερα από το Kona. Σήμερα, η κορεάτικη εταιρεία… εταιρεία επανέρχεται δίνοντας στη δημοσιότητα τρεις «σκοτεινές» φωτογραφίες του νέου Bayon, το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Όπως είναι διακριτικό, το νέο Hyundai Bayon κοσμείται στο εμπρός μέρος από έναν στενό αεραγωγό ο οποίος εκτείνει σε όλο το πλάτος του «προσωπείου» του. Χαρακτηριστικά είναι επίσης τόσο τα φωτιστικά σώματα, όσο και η φαρδιά μάσκα χαμηλά. Συνολικά, το νέο Bayon υιοθετεί, όπως και το νέο Tucson, τη σχεδιαστική τεχνοτροπία και ταυτότητα Sensuous Sportiness της Hyundai.

Στο πίσω μέρος δεσπόζουσα είναι η θέση των φωτιστικών σωμάτων, που παραπέμπουν σχηματικά σε τόξο και ενώνονται από μια χαρακτηριστική λωρίδα.

Hyundai Bayon

«Με την διάθεση ενός νέου μοντέλου στην κατηγορία Β, στη βάση των SUV μοντέλων της γκάμας, βλέπουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τη ζήτηση των Ευρωπαίων πελατών ας και να αυξήσουμε την προσφορά μας  σε ένα πολύ δημοφιλές τμήμα. της αγοράς», δηλώνουν με έμφαση οι ιθύνοντες της Hyundai.

Με γνώμονα ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που  απευθύνεται κυρίως στους αγοραστές της γηραιάς ηπείρου, το όνομα Bayon αντλεί την έμπνευσή του από την αντίστοιχη της γαλλικής πόλης Bayonne που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της χώρας, ανάμεσα στις ακτές του Ατλαντικού και τα βουνά των Πυρηναίων.

Τα τελευταία 20 χρόνια, η εταιρεία έχει εμπνευστεί για την ονομασία πολλών μοντέλων της από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται όχι μόνο το Tucson και το Santa Fe, που πήραν το όνομά τους από πόλεις στις πολιτείες της Αριζόνα και του Νέου Μεξικού, αλλά και το Kona, το οποίο παραπέμπει στην ομώνυμη περιοχή στη Χαβάης. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το Nexο το οποίο δανείζεται το όνομά τους από την ομώνυμη επίσης πόλη στο νησί Bornholm της Δανίας.

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου