Τον Οκτώβριο ο τζίρος της γερμανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα έφτασε στο επίπεδο ρεκόρ των 53,8 εκατ. ευρώ

Η Liqui Moly μπαίνει στο τελευταίο τρίμηνο του έτους με νέο ρεκόρ. Τον Οκτώβριο, η επιχείρηση σημείωσε τζίρο 53,8 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, το υψηλότερο ρεκόρ που είχε καταγράψει πριν από έντεκα μήνες, ανήκει πλέον στην ιστορία. «Αυτή η επιτυχία βασίζεται στην όλη φιλοσοφία μας και την ευρεία γκάμα προϊόντων μας», δήλωσε ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας. 53,8 εκατομμύρια ευρώ σημαίνουν τον πιο δυναμικό μήνα στην ιστορία της εταιρείας και 34% περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2017. «Έχουμε μια πολύπλευρη παρουσία και αυτό αποφέρει καρπούς», τόνισε ο Ernst Prost. Σε αυτό συμβάλλουν και οι Πωλήσεις που εξυπηρετούν πολλά κανάλια. Συμβάλλει επίσης η πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. «Δεν πρέπει κανείς να έχει παρουσία σε ένα μόνο κομμάτι της αγοράς, καθώς η ζήτηση για συγκεκριμένα προϊόντα μπορεί ξαφνικά να σπάσει». Γι αυτό η Liqui Moly έλαβε τα μέτρα της, ώστε να διατηρήσει την επιτυχημένη πορεία της, ακόμη και σε σκληρούς καιρούς για την οικονομία.

Μέρος αυτού του πακέτου μέτρων είναι η περαιτέρω αυξανόμενη επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας. Η επιχείρηση αναπτύσσεται πράγματι στην αγορά της πατρίδας της, αλλά εκεί η ανάπτυξη είναι πλέον εφικτή μόνο παραγκωνίζοντας τον ανταγωνισμό. Άλλες περιοχές και χώρες προσφέρουν σαφώς περισσότερες δυνατότητες. Η Liqui Moly διαθέτει τα προϊόντα της μέχρι και στο Μάλι, ακόμη και στην Υεμένη. Kλείνοντας, ο διευθύνων σύμβουλος ανέφερε πως είναι βέβαιος ότι, όπως και πέρυσι, στο τέλος του έτους στα βιβλία της επιχείρησης θα έχει καταγραφεί κύκλος εργασιών μισού δις ευρώ.