Επικαιρότητα Κόσμος

Liqui Moly: νέο ρεκόρ τζίρου

Τον Οκτώβριο ο τζίρος της γερμανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα έφτασε στο επίπεδο ρεκόρ των 53,8 εκατ. ευρώ

Η Liqui Moly μπαίνει στο τελευταίο τρίμηνο του έτους με νέο ρεκόρ. Τον Οκτώβριο, η επιχείρηση σημείωσε τζίρο 53,8 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, το υψηλότερο ρεκόρ που είχε καταγράψει πριν από έντεκα μήνες, ανήκει πλέον στην ιστορία. «Αυτή η επιτυχία βασίζεται στην όλη φιλοσοφία μας και την ευρεία γκάμα προϊόντων μας», δήλωσε ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας. 53,8 εκατομμύρια ευρώ σημαίνουν τον πιο δυναμικό μήνα στην ιστορία της εταιρείας και 34% περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2017. «Έχουμε μια πολύπλευρη παρουσία και αυτό αποφέρει καρπούς», τόνισε ο Ernst Prost. Σε αυτό συμβάλλουν και οι Πωλήσεις που εξυπηρετούν πολλά κανάλια. Συμβάλλει επίσης η πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. «Δεν πρέπει κανείς να έχει παρουσία σε ένα μόνο κομμάτι της αγοράς, καθώς η ζήτηση για συγκεκριμένα προϊόντα μπορεί ξαφνικά να σπάσει». Γι αυτό η Liqui Moly έλαβε τα μέτρα της, ώστε να διατηρήσει την επιτυχημένη πορεία της, ακόμη και σε σκληρούς καιρούς για την οικονομία.

Μέρος αυτού του πακέτου μέτρων είναι η περαιτέρω αυξανόμενη επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας. Η επιχείρηση αναπτύσσεται πράγματι στην αγορά της πατρίδας της, αλλά εκεί η ανάπτυξη είναι πλέον εφικτή μόνο παραγκωνίζοντας τον ανταγωνισμό. Άλλες περιοχές και χώρες προσφέρουν σαφώς περισσότερες δυνατότητες. Η Liqui Moly διαθέτει τα προϊόντα της μέχρι και στο Μάλι, ακόμη και στην Υεμένη. Kλείνοντας, ο διευθύνων σύμβουλος ανέφερε πως είναι βέβαιος ότι, όπως και πέρυσι, στο τέλος του έτους στα βιβλία της επιχείρησης θα έχει καταγραφεί κύκλος εργασιών μισού δις ευρώ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου