top icon
Επικαιρότητα

Μαραθώνιος δοκιμών για τα plug-in hybrid της Jeep

Τα Plug-in Hybrid της Jeep πραγματοποίησαν ένα ταξίδι 3.800 χλμ. από το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο μέχρι το κέντρο χειμερινών δοκιμών στο Arjeplog στη Βόρεια Σουηδία.

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep κάλυψαν αυτή τη σημαντική απόσταση αντιμετωπίζοντας πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, όπως εκείνες που θα αντιμετωπίζουν και οι χρήστες των Renegade 4xe και Compass 4xe σε λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής το υβριδικό σύστημα δοκιμάστηκε στα όρια του ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία του κάτω από τις πλέον δύσκολες συνθήκες.

Jeep Plug In

Με τη νέα τεχνολογία της Jeep να έχει δοκιμαστεί σε αυτές τις ακραίες συνθήκες από τους μηχανικούς της Fiat Chrysler Automobiles, η εταιρεία τιμά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια δημιουργώντας ένα ξεχωριστό video. Σε αυτό αποκαλύπτεται η συνέπεια των μηχανικών και των δοκιμαστών που (όπως και για όλα τα SUV της Jeep) ολοκληρώνουν μια σειρά δύσκολων και περίπλοκων διαδικασιών, ώστε να διασφαλίσουν ότι το σύστημα 4xe θα προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και αξιοπιστίας. Δείτε το video με τις δοκιμές των Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe εδώ: http://www.media.fcaemea.com/em-en/jeep/video/long-clip-eng

Jeep Plug In

Το πρώτα εξηλεκτρισμένα Jeep βρίσκονται ένα βήμα πριν περάσουν στην παραγωγή. Η ιστοσελίδα www.jeep.gr/4xe-hybrid που είναι ήδη στον αέρα του Διαδικτύου, προσφέρει σειρά πληροφοριών για τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της εταιρείας, που χάρη στο σύστημα 4xe θα προσφέρουν ακόμα υψηλότερες εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες και παράλληλα δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 (<50γρμ./χλμ.).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ