top icon
Επικαιρότητα

Με Ford Mustang Bullitt στο Isle of Man TT [+video]

Η Ford εξερευνεί τις δυνατότητες της νέας Mustang Bullitt στην πλέον εμβληματική διαδρομή του πλανήτη στον κόσμο των δύο τροχών – και όχι μόνο.

Το Isle of Man TT είναι ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ ταχύτητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε χρόνο και για πάνω από δύο εβδομάδες, 30 εκ. οπαδοί «συντονίζονται» για να δουν και να απολαύσουν τους κορυφαίους μοτοσικλετιστές που δίνουν με περίσσια θάρρους το «παρών» προκειμένου να δοκιμάσουν πολύ περισσότερο τις δικές τους δυνατότητες και λιγότερο εκείνες των «μηχανών» τους στο απίστευτο «Mountain Course» του βρετανικού νησιού.

Σε αυτή τη θρυλική διαδρομή, όπου πολλοί δρόμοι δεν διέπονται από όρια ταχύτητας, παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν νόμοι κατά της απρόσεκτης και επικίνδυνης οδήγησης, η Ford επιχείρησε με την αρωγή του γνωστού Βρετανού δημοσιογράφου, Steve Sutcliffe, να ανακαλύψει τις δυνατότητες της νέας Mustang Bullitt (περισσότερα για την ιδιαίτερη αυτή έκδοση μπορείτε να διαβάσετε εδώ), αλλά συνάμα και να αναδείξει τη μαγεία της ευρύτερης περιοχής.

«Φανταστείτε τις γερμανικές autobahns και αν προσθέσετε σε αυτές διαδρομές σε λόφους και πολλές στροφές με απίστευτες ομορφιά, τότε αυτό που έχετε είναι ένας από τους πλέον επικούς και φανταστικούς προορισμούς», δήλωσε ο Steve Sutcliffe.

Το ίδιο το βουνό λέγεται ότι είναι μοναδικό, καθώς είναι ο μόνος τόπος από τον οποίο μπορείτε να δείτε και τις τέσσερις «τμήματα» που απαρτίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο: την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και Β. Ιρλανδία.

«Μπορείτε να πάτε εκεί για τη χαρά της οδήγησης ενός από τους πιο διάσημους δρόμους της Ευρώπης, αλλά είναι οι άνθρωποι, το φαγητό και το τοπίο που θα σας φέρουν τη θλίψη όταν πάρετε το πλοίο για την επιστροφή», προσέθεσε ο Steve Sutcliffe._Χ.Α.


Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο, το οποίο αποτελεί το ένατο κατά σειρά επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς Europe’s Greatest Driving Roads της Ford καθώς φυσικά το πλούσιο φωτογραφικό υποστηρικτικό υλικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ