Επικαιρότητα Κόσμος

Με McLaren 570S Coupe στον πάγο

Το εκπαιδευτικό και όχι μόνο πρόγραμμα που εισάγει από τον προσεχή Ιανουάριο η βρετανική εταιρεία, φέρει την ονομασία Pure McLaren Arctic Experience.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, τόσο οι πελάτες, όσο και οι απλοί… φίλοι της βρετανικής μάρκας έχουν από τις αρχές της επόμενης χρονιάς τη δυνατότητα να βρεθούν πίσω από το τιμόνι της 570S Coupe οδηγώντας της υπό την καθοδήγηση και αρωγή έμπειρων εκπαιδευτών στον πάγο. Και συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις Test World που έχουν την έδρα τους στο Ivalo της Φινλανδίας.

Το όλο πακέτο προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία Luxury Action, η οποία «συνεισφέρει» στο όλο πρόγραμμα παρέχοντας φιλοξενία σε πολυτελή θέρετρα της περιοχής αλλά και δραστηριότητες που σχετίζονται με το… παγωμένο περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.

Το όλο event, το οποίο ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου, είναι χωρισμένο σε χωριστά γκρουπ, με μέγιστο αριθμό φιλοξενουμένων ανά φορά τους 14. Θυμίζουμε πως ανάλογες «εκδηλώσεις» (με το αζημίωτο, ασφαλώς) οργανώνουν ήδη τόσο η Lamborghini, όσο και η Porsche._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου