top icon
Επικαιρότητα

Mercedes: Μπόνους έως και 5.400 ευρώ για κάθε εργαζόμενο

Η γερμανική εταιρεία επιστρέφει σε όλους τους εργαζόμενους της ένα τμήμα των κερδών της.

Ύστερα από μια επιτυχημένη χρονιά για τον γερμανικό γίγαντα, οι ιθύνοντές του ανακοίνωσαν τη βδομάδα που μας πέρασε πως μαζί με τις τακτικές αποδοχές του μηνός Απριλίου, όλοι οι εργαζόμενοι της μάρκας θα λάβουν μια έξτρα αμοιβή που θα έχει τη μορφή επιβράβευσης για τις επιδόσεις και την απόδοσή τους μέσα στο 2016. Όπως έγινε γνωστό, το εν λόγω χρηματικό μπόνους, το οποίο αφορά και στους 130.000 υπαλλήλους της εταιρείας ανά τον κόσμο, φτάνει έως και τα 5.400 ευρώ. 

«Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν το κλειδί τις επιτυχίας και των επιτευγμάτων μας για το 2016. Ένα αφοσιωμένο και ειδικά εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό είναι απαραίτητο για την επιτυχία της εταιρείας σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο μπόνους είναι ένας τρόπος να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους μας για την αφοσίωση και τις επιδόσεις του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Wilfried Porth, ο οποίος ηγείται του τμήματος Διαχείρησης Ανθρωπίνων Πόρων της Mercedes.

Το 2016 η γερμανική εταιρεία πούλησε 2.998.386 οχήματα ανά τον κόσμο. Από αυτά, τα 2,2 εκ. ήταν επιβατικά μοντέλα, τα 415.000 φορτηγά, τα 359.000 ελαφριά επαγγελματικά οχήματα και σχεδόν τα 26.000, λεωφορεία._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ