top icon
Επικαιρότητα

Μέσα στο φθινόπωρο η πρεμιέρα του νέου Subaru BRZ

Η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία του BRZ που θα παρουσιαστεί μέσα στο φθινόπωρο.

Με μία σύντομη teaser ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Subaru ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο και πισωκίνητο ασφαλώς BRZ μέσα στο τρέχον φθινόπωρο. Παράλληλα με την ενδιαφέρουσα αυτή ανακοίνωση, το ιαπωνικό εργοστάσιο έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία, όχι και τόσο αποκαλυπτική, στην οποία απεικονίζεται ο εμπρός τροχός του αυτοκινήτου καθώς και ο αεραγωγός  ψύξης που βρίσκεται στο φτερό που τον καλύπτει.

Όπως όλα μαρτυρούν, το αδελφάκι του Toyota GT86, το οποίο θα μετονομαστεί για ευνόητους λόγους σε GR86, θα είναι αναβαθμισμένο εκ βαθέων. Αρχής γενομένης από το δάπεδο, μιας και το δίδυμο των νέων BRZ/GR86 θα πατά στην ευέλικτη πλατφόρμα TNGA της Toyota, πάνω στην οποία είναι δομημένη η Toyota Corolla, το Prius και το C-HR, και όχι σε κάποια από τα στρατόπεδο της Subaru.

Από εκεί και πέρα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επιλογή της κινητήριας μονάδας. Χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από επίσημα χείλη, όλα μαρτυρούν πως τα δύο σπορ κουπέ μοντέλα των Subaru και Toyota θα τροφοδοτούνται από έναν υπερτροφοδοτούμενο για την περίσταση 4κύλινδρο κινητήρα, που θα προέρχεται από το στρατόπεδο της πρώτης. Η χωρητικότητά του αναμένεται να σκαρφαλώσει από τα 2,0 στα 2,4 λίτρα και ισχύ του από τους 200 κοντά στους 260 ίππους.

Αλλαγές – και μάλιστα σημαντικές – αναμένονται και στον τομέα της εικόνας και της ποιότητας του εσωτερικού, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε ένα από τα ελάχιστα σημεία κριτικής για τα δύο σπορ κουπέ μοντέλων των Toyota/Subaru. Στο ίδιο μήκος κύματος, αμφότερα αναμένονται αναβαθμισμένα και σε θέματα που άπτονται των συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης της οδήγησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ