10 Αυγ 2018

Μία ακόμα ειδική έκδοση θα παρουσιάσει η Ferrari

Τα αποκαλυπτήρια ενός νέου μοντέλου ή μιας ακόμα ειδικής έκδοσης που θα βασίζεται σε κάποιο υπάρχον σπορ μοντέλο του cavallino rampante, θα πραγματοποιήσει η Ferrari στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ferrari F176

Με μια teaser φωτογραφία η Ferrari προανήγγειλε χθες την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου ή, κατά πάσα πιθανότητα, μιας on-off ειδικής έκδοσης, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο στο Maranello στις 17 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία F176 και όπως όλα μαρτυρούν είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για μία speedster εκδοχή της 812 Superfast.

Οι φήμες που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως η εν λόγω έκδοση θα ονομάζεται 812 Monza, κάτι όμως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Εάν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, την κίνηση στη speedster εκδοχή της 812 Superfast θα εξασφαλίζει o γνωστός V12 κινητήρας των 6,5 λίτρων του cavallino rampante ρυθμισμένος ώστε να αποδίδει ισχύ κοντά στους 800 ίππους._Χ.Α.

Ετικέτες: